Depresyon neye benzer?

İşte bir zamanlar 12ydim, dışlanan istenmeyendim aileme belli etmemek için tüm gün sahte bir tebessüm ile dolaşırdım ama kafamdan neden ölemiyorum neden böyleyim acaba yarın beni nasıl zorbalayacaklar gibi düşünceler bir saniye bile eksilmiyordu

Sonra 2 ayda 20 kilo verdim evet anne okulda yemiştim evet evde yemiştim

Dış görünüş çok mu önemliydi daha sadece bir çocuktum neden dünya bu kadar kötü olmalıydı

Kilo vermek sahte bir özgüvene sahip olmamı kolaylaştırdı zorbalığa uğramıyordum ama artık o hastalıklı zihnin esiri olmuştum
Uzun kollu giyin yaraların gözükmesin özgüvenli görün tekrar zorbalığa uğrama sakın yemek yeme yine de eskisi gibi olacaksın

Ama uzun süre tutamadım her şeyi içimde aniden patladığımda sorunlu olan bendim bir anda ailenin yüz karası ve problemi ani sinir krizlerim akıl hastanesine yatmama sebep oldu

Okulumdan oldum ailemle bağım koptu artık gerçeklik algımı yitirmiştim

Ve şimdi kaybettiğim yıllarımı telafi etmeye çalışıyorum ama nafile lise diplomamı alsam ne yazar
Asla normal insan ilişkilerim olmayacak çünkü o yeteneğimi kaybettim

İnsanlara güvenimi ve şimdi bencil olan benim evet ama kimin umurunda ki umursayanlar o zaman umursasaydı belki de böyle sonuçlanmazdı hiçbir şey
Depresyon neye benzer?
Güncellemeler
+1 yıl
Okulda doğum günü partilerinde verilen abur cuburlarından içerisinden ablamın en sevdiğini saklardım ona vermek için aslında bende çok severdim o kurabiyeyi ama bir umurla okul bahçesinde dolaşıp yerde kurabiye aramıştım ne şanslıydım ki bulmuştum üfleyip yemiştim eve gittiğimde ablama vermiştim teşekkür etmişti ama o beni hiçbir zaman sevmemişti hiçbir zaman bir şeyler yapmak istememişti 7 yaşındaydım sevilmesemde kimseyi sevmekten vazgeçmemiştim o zamanlar, şimdi ise birilerini asla sevemiyorm
Depresyon neye benzer?