Kişilik & Karakter Sabah uyandığında ne ile karşılaşırsan ayarların bozulur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor O sırada her sabah istisnasız her sabah agresif olan ben -_-Şu ışık hep bi suratımı nişan alır ya hep mi ya Sabah uyandığında ne ile karşılaşırsan ayarların bozulur? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Her sabah alarmla karşı karşıya kalmak yeterince sinir bozucu ama neyse ki şu an evdeyim ahhs :D 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Geç uyanmak geç uyandığım zaman kötü oluyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sabah sabah benimle konuşulması ayarlarımı harekete geçirmeye yetiyor aslında 😃 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy seni dusunemiyorum sinirliykene 😬 Yorumla Suvenir +1 yıl Ya ısrarla üzerime gelinmediği sürece patlama noktasına gelmem. Yine de sabahları pek sevimli olduğum söylenemez işte 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sınırlarını zorlamak lazim biraz Suveee 😃😃😃 bi dusundum bunu shdh Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Ev sessiz olsun kimse kalkmasın ben evden çıkana kadar başka bişi istemiyorum 😅 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sabah çok agresif kalkmıyorum ya vaktinden önce uyanırsam belki ama o da mutlu eder 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aaaaaaa ıyyyyyyyy en nefret ettiğim şey 😬 resimdekii 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kötü bir rüya görsem, bir mesaj ya haber alsam , hava soğuksa birde. 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bana da ışık vursa sabah bende rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ses varsa güneş çokça herşeye sinirliyim ben uyanınca ya 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kalkması gerekirken hala uyuyan insanlar beni delirtiyor. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yattığım yerde tül perde açık olursa sinirlenirim 0 0 Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendi istediğim saat dışında bşkası ya da telefon sebebiyle uyanırsam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düşünsene uyandım yatagımda lee degil başka bir adam var😂😂😂çok üzücü olur öxöflldşwğrphösşeşfşc 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Kavga veya inşaat sesleri 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Agresif uyanmak için hiç bir sebebe gerek uysjdjj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Baş agrisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her sabah alarmla karşı karşıya kalmak yeterince sinir bozucu ama neyse ki şu an evdeyim ahhs :D
Geç uyanmak geç uyandığım zaman kötü oluyorum
Sabah sabah benimle konuşulması ayarlarımı harekete geçirmeye yetiyor aslında 😃
Ayyy seni dusunemiyorum sinirliykene 😬
Ya ısrarla üzerime gelinmediği sürece patlama noktasına gelmem. Yine de sabahları pek sevimli olduğum söylenemez işte 😄
Sınırlarını zorlamak lazim biraz Suveee 😃😃😃 bi dusundum bunu shdh
Ev sessiz olsun kimse kalkmasın ben evden çıkana kadar başka bişi istemiyorum 😅
Sabah çok agresif kalkmıyorum ya vaktinden önce uyanırsam belki ama o da mutlu eder
Aaaaaaa ıyyyyyyyy en nefret ettiğim şey 😬 resimdekii
Kötü bir rüya görsem, bir mesaj ya haber alsam , hava soğuksa birde.
Bana da ışık vursa sabah bende rahatsız olurum
Ses varsa güneş çokça herşeye sinirliyim ben uyanınca ya
Kalkması gerekirken hala uyuyan insanlar beni delirtiyor.
Yattığım yerde tül perde açık olursa sinirlenirim
Kendi istediğim saat dışında bşkası ya da telefon sebebiyle uyanırsam
Düşünsene uyandım yatagımda lee degil başka bir adam var😂😂😂çok üzücü olur öxöflldşwğrphösşeşfşc
Aşırı yağmur ile
Kavga veya inşaat sesleri 🤦🏻♂️
Hasta grip uyanırsam
Agresif uyanmak için hiç bir sebebe gerek uysjdjj
Evet
şarj olmamaış teşefon
Üst üste soru sorulup benimle konuşulması
Baş agrisi
rüyalanırsam