Kişilik & Karakter Daha önce bilmediğin için utandığını fark etiğin şey ne? pusat_09 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dünya boştur lo 😂 Daha önce bilmediğin için utandığını fark etiğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bazı kelimeler 0 0 Yorumla
Birdilektaşı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Latte diyememiştim lakte dedim. Çok utandım ama ilk defa duydum çünkü.. 1 6 Yorumla pusat_09 +1 yıl Kötü bir histir utangaçlık beterin beteri vardır 😂 Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Bir de burger kingde tuhaf tuhaf yiyecekler var ya onları söylemiyorum 🙈 Yorumla pusat_09 +1 yıl Bir çok popiler marka mekanlarında içecek ve yiyeceklerin isimleri çok tuhaftır o yüzden bu sorunu hala yaşıyorum bende Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Ben ne isteyeceğimi de bilmiyorum böyle donup kalıyorum kasiyerin karşısında. Yorumla pusat_09 +1 yıl Çok takma kafana 😂 Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Rezil oldum ya 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bazı kelimeler
Latte diyememiştim lakte dedim. Çok utandım ama ilk defa duydum çünkü..
Kötü bir histir utangaçlık beterin beteri vardır 😂
Bir de burger kingde tuhaf tuhaf yiyecekler var ya onları söylemiyorum 🙈
Bir çok popiler marka mekanlarında içecek ve yiyeceklerin isimleri çok tuhaftır o yüzden bu sorunu hala yaşıyorum bende
Ben ne isteyeceğimi de bilmiyorum böyle donup kalıyorum kasiyerin karşısında.
Çok takma kafana 😂
Rezil oldum ya 🙂