"Derdin varsa git denize anlat. Kedilere, bulutlara anlat. Pencere pervazında çiçeklere anlat. İnsana dert anlatılır mı hiç?"

Sen banasın❤
#inci🤎
"Derdin varsa git denize anlat. Kedilere, bulutlara anlat. Pencere pervazında çiçeklere anlat. İnsana dert anlatılır mı hiç?"

Sen banasın❤
#inci🤎
Ben konuşurum her zaman.. çünkü içime attığım da karşımda ki kişi bir şey yok sanıyor ya da sorun olmadı sanıyor.. ve devam ediyor hareketlerine.. bu yüzden de içimde kalmasın diye konuşur çözmeyi denerim.. ama baktım ki anlamıyor ya da sürekli kendini haklı görüyor o zaman da uğraşmam zaten konuşmayı keserim.. ama tabi ki karşımda kişinin davranışı da önemli küçük şeyleri görmezden gelirim mesela
İçime ata ata iyice bitap düşmüş olduğum bir sabır süreci atlattım. Çekilir bir şey değil öyle ya da böyle bir şey bizi rahatsız ediyorsa o kişiye gidip arkadaşım bu yaptığın beni rahatsız etti diyorum yoksa hayatta anlamazlar.
Konuşmak mı ben ndnfnfmdng susmam ki 😂
Bide ben anlatabilsem yüreğimi dağlayani jsjs
Jsjsjsjssh yapma şunu
😂😂😂
İnsana dert anlatılmaz. İçime atarım.
Rica ederim 🌹
Cevap
26Cevap
İçime atarım böylesinin daha mantıklı ve iyi olduğunu düşünüyorum
Konuşup içe kapattırırım :D
Ben uzun uzun şu derdim var bu derdim var diye ağlamayı sevmiyorum. Hayatım boyunca her şey tek başıma hallettiğim için dertlerimi de kendi içimde yaşamayı daha uygun buluyorum.
Ben konuşkan birisi değilim ve dertlerimi birileriyle paylaşmayı sevmem zaten 5 yılı devirmiş birisiyim tek başına yaşıyorum bunun öncesinde de bütün sorunlarım ile tek başına uğraşıp çözüyordum şimdi de öyle devam ediyor kimseye ihtiyacım yok çok şükür.
Konuşurum, ama herkesle değil.
Sadece bir dostum var kendimi tam anlamıyla açtığım, derdimi paylaştığım. O bana çok iyi geliyor. Sürekli içime atsam işin içinden çıkamıyorum, ağır geliyor.
"Derdin varsa git denize anlat. Kedilere, bulutlara anlat. Pencere pervazında çiçeklere anlat. İnsana dert anlatılır mı hiç?"çok iyi soz💘
Sensin çok iyi💗
💕💕
İçime atarım. 21 yıldır atıyorum bakalım ne zaman akıl hastanesine yatırılıcam
Allah korusun öyle deme
Patlayacam ama bi gün. O gün geldiğinde taş üstüne taş kalmayacak
Derdini anlayana anlatabilirsin herkes anlamaz ya da anlarda işine gelmez.
Takma kafana boş ver demeyi dertlesmek sanıyorlar
maalesef ya öyle insanlardan Allah korusun.
"Yakub: “Ben keder ve üzüntümü, ancak Allah’a anlatırım. Ve ben, bilmediğiniz şeyleri, Allah’tan bilirim” dedi." (Yusuf/86)
“Seni anlamak isteyen sesinden de anlar, sessizliğinden de”…tam da bu bence.. karşında seni gerçekten dinlemek, anlamak isteyen, merak eden biri olmadığı sürece birşeyleri anlatmak ve anlamasını beklemek de anlamsız oluyor.. hayat zmnla sessiz kalmanın ve kendi yolundan bildiğin gibi çözmeye çalışmanın daha iyi bir seçenek olduğunu öğretiyor sana, alışıyorsun..
içime atarım çünkü beni anlayan yok ama içime atmak bana zarar veriyor. bazen kedilerime anlatıyorum..
Konuşmam diyemiyorum bazen fazla geliyor döküyorum eteğimde ne varsa. Tabi dışardan görüldüğü kadarını.
Dert paylaşmayı seven bir yapıya sahip değilim. Sadece çok bunalıp içinden çıkamazsam yakın çevremle paylaşırım, o da uzun sürmez.
Konuşmam kendi içimde yaşarım her sıkıntımı. Yüzüm güler ama içimde kopan fırtınaları kimse bilemez.. Kimseye yansıtmam..
Ara sıra konuştuğum oluyor ama geneli içimde
Söylemek istediğim şey varsa mutlaka söylerim
İçime atarım, konuşsam derdime derman mı olacaklar sanki, benim ateşime bir de onlar odun atarlar ancak, kendi derdimin yanında bir de insanların laflarıfla uğraşamam
Doğru insanlara anlatılmaz onun dışında her yere her şeye anlatırım ve içimi dökerim..
En güvendiğime içimi açarım, onun dışında kendim halletmeye çalışırım.
Hiç içime atamam ben dan dan söylerim her şeyi, benim içimde kalacağına onun suratında patlasın
Konuşmak istediğimde konuşurum gerek duymadıgımda içime atarım
Ben derdimi insanlara anlatma taraftarı değilim çoğu zaman çünkü insanlar zaten bunu istiyor hep üzüleyim hep gerileyeyim istiyorlar derdim onlar için bir açık olacaktır ve bu açığı onlara belli etmiyorum ben.
Bazen şaşıp yanılıp anlatıyorum sonra neden bu zamana kadar anlatmadığımı ve anlatmamam gerektiğini anında hatırlatıp kendime getiriyorlar shsjs
Acaba karşı tarafta bunu söylesem kırılır mı diye çoğunluklu içime atarım her zaman söylemem ama beni çok rahatsız eder sürekli onu düşünmeye iterse konuşurum
Konuşurum.
Konuşulmayan acı, kalbi parçalar demiş Shakespeare.
Nerede konuşacağımı bilirim. 🙃
Kendime bile anlatmiyorum artik
Asla içime atamam vala anlatırım ya da bağırır çağırır geçer 😄
Bazen içime atarım bazende konuşurum
Genelde içime atarım.
Kimseyle hiçbir şey ilkesinden devam
Içimi sıkacağıma karsimdekini sıkarım
İçime atıyordum ama artık yer kalmadı sanırım.
Konuşurum ama herşeyi değil
Alttan alırım sonra patlarım çok yıkıcı olur
Genelde içime atarım. Kırmak istemem
Sigaraya, masaya falan anlatıyorum
Değişiyor ama artık içime atmamaya çalışıyorum.
İçime atıyorum ben hep
İçime atarım çünkü beni dinleyecek, beni anlayacak kimse yok...
Ben çözemiyorsam kimse çözemez. Konuşmam.
Anlayana konuşurum bazen susmak iyidir
Aslında etrafımdakiler çok konuştum herseyi anlattım ama Aslında hiç bisey bilmiyorlar ailem dahil kimseye bisey anlatmaz ve evet içime atarım maalesef
İçime
içime atarım
İçime atarım
İçime atarım
Konusurummm tabikiii
icime atarim
İçime patlıyorum
Ben konuşurum
İçime atıyorum icimde dışımda bir 😊
Bazen susarım bazense bıdı bıdı anlatırım 😂
İçime atarım.
İçime atarım