AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Dinliyorum
Hahahaha whatsapp duvar kağıdı yapıcam bynu erkeklisi var mı
Ne var mı
Erkek şeytanlısı yani devillisi
Vardır
Varsa at o zaman yiğenim nasıl bulayım ben
https://resimlink.com/jbVf43GTm6L
Teşekkür ederimm zahmet verdim
Önemli değil
Satanist değilsin di mi meraktan soruyorum sadece
Hayır
https://resimlink.com/NkqU6sJ14W
Diğer daha güzelmiş sağol niye bu kadar soğuksun bende mesafeliyim yabancılara karşı ama sadece özel bilgi paylaşmıyorum😄
Hayır soğuk değilm yapım böyle genelde herkes der öyle olduğumu
Oğlak burcu musun başak mı bence oğlak
Ya da kova
Balık burcuyum
Yaa ne güzel insanlar çok ağlarlar diye nitelendiriyorlar ama bence bütün duyguları çok daha yoğun yaşadığınız için güzel bir şey aslında
Ben yoğun yaşadığım yok bunlar kleşe asıl balık burcu olanlar kinci manipüle etmeyi biliyor affetmez ama affetmiş gibi yaparlar son hamleyi vururlar
Onu benim için diyorlar genelde ama ben öyle tanınmak istemem :) sen tanınabilirsin peki yakın arkadaşlarına karşıda mesafeli misin
Benim arkadaşlarım yok 😀 sorun orada
Haydaa e sen bensin 😄 naptın öldürdün mğ hepsini korkutma beniii
Çünkü benim yüklenen burcum akrep oluğu için herhalde kinci biriyim
Mezara gömülü beton üzerinde herkes hak ettiği yerde
Sen yinede kimseye karışma anne tavsiyesi gibi oldu shshsh
Bana bulaşan oluyor genelde aslında zararsız biriyim
Herkese hak ettiğini veriyorsun yani adam olanın endişeleneceği bir şey yok o zaman 😄
Çok değer kimse hak etmiyor polanya oynamaya gerek yok hele bu sitede
Ben hep şuna inanırım değerin doğru zamanda doğru kişiye verilmesi lazım onun dışında herkese verirsen herkes bi yerde sırtına hançeri saplar
Katılıyorum bu konuyu iyilk meleği oynamaya gerek yok hele bu tip insanlara herkesle samimi olan midemi bulandırıyor
Benimde çünkü bi insanın herkesle iyi geçinmesine imkan yok ben hayatta sevmediğim birinin yüzüne gülemem su gruplarının genelimi böyle acaba astrolojiye inanmıyorum gerçi ama
Çoğu öyle genelde çok samimi insanlardan bir bokluk olduğunu düşünüyorum çünkü bu konuda tedirginim yakınına kadar gelip arkandan iş çevirme potansiyel var gibi bir çoğu insandan bu konuda biraz paranoyak bir insanım
Yoo bu paranoyaklık değil ki doğru ben çok gördüm sabah şekeri gibi etrafta dolanıp arkandan iş çevirmeye çalışan insan herkesle iyi geçininenden hep bir şey çıkar sen mesela bence sinirli bi insansn yani bir şey yaşadığınıda tepkini o an koyarsın dedikoduyla vs işin olmaz
Umurumda değil zaten herkes kendine baksın kimse sütten çıkmış ak kaşık değil evt biraz sinirli olabirim bu konuda çünkü hem cinselerin bu dilden anladığı için senin için demiyoum yani canımli cicimli konuşan tiplere ayar oluyorum
Bende üniversitede bi kız öyle konuştu diye kavga etmişliğim var gerçi çalıştığım için not atmasına ihtiyacım vardı ama yinede tartıştım
İşte sinir olmamak elde değil hayırdır yani kaç yılık arkadaşlığın olsa bile haddine değil böyle konuşmak midem bulanıyor direkt konuşmayı kesiyorum herkese yaramayin bir zahmet olduğunuz gibi olun kimse kimseyi sevmek zorunda değil ve böyle yaparak karakterinden ödün veriyorlar
Evet ben mesela doğru ihtiyacım vardı nota ama yinede kendimden ödün veremezdim mesela ben sosyal medya bile kullanmam sahte gelir bana yaşadığımı hissetmiyorum öyle
Instagram bile kullanmayan biriyim sahte samimiyetler midemi bulandırıyor artık kullanmıyorum dediğim de yalancı düştüm onlar alışmış herseyi sosyal medyada yansıtmaya kullanmayan biri olunca anormal oluyor nedense
Vay ben biz aynıymışız ama 124 yaşında değilsin di mi😄
Yok ya
Şaka yapıyorum :) kaç yaşındasın okuyor musun
Senden büyüğüm 😀
Tahmin etmiştimm fotoğrafta belli oluyor zaten 😄ama yaşlı gibi değil yanlış anlama gençsin ama büyük gibi
30. Yaşındaydim
O kadar da demezdim ama 26-27😄
Bence de 😀
Hintli ünlü kadınlar oluyor ya onlara benziyorsunuz 😄 yani güzel oluyorlar onu demek istedim tipik hintliler gibi değil
Haha tsk ederim 😀
Rica ederim şarkı söylüyorumda ben atabilir miyim mesajdan vocaroodan fikrini almak istiyorum
Tabi olur
Yazamıyorum😄
Açtım
Ben yanlış bir şey söylemedim di mi
Aklım kaldı bir şey yazmayınca
Yokk
Çok sevindim ama gerçekten tanıştığımıza benim gibi biriyle tanışmayalı uzun zaman oldu yazmayacaksın sandım o yüzden kapattım sonra aklıma geldi
Bende memnun oldum 🙂
Vaktin varsa biraz konuşabilir miyiz kapatmadan vaktin varsa eğer meşgul etmek istemem
Tabi yani
Mesaj atamıyorumda kapattın galiba
:)
@devil111 bi sorun mu var
Hayır sorun yok
Konusalim. Iyi misin? Arac vr. Sahil havasi alabiliriz
Nerede yasiyorsun
Konuşmamak isteyen diyecekken dilin mi sürçtü
Eğer seviyeli ve düzeyli olacaksa ysxmak sana kalmış
kaç saniye sonra cinselliğe geçeriz?
Olur dinlemek isterim sizi izininiz olursa
Olur eşin mi sıktı canını