Çok yalnızım napıcam?

Daha çok ama çok genç yaştayım ve yaşadıklarım ağır ilkokulda dışlanmıştım ortaokuldada zorbalık görmüştüm tüm özgüvenim gitmişti insanlardan korkuyordum ve hala korkuyorum yaşadığım zorbalık yüzünden insanların bana tekrar kötü davranmasından korkuyorum evdende çıkmıyorum lisede açığa geçtim 1 tane arkadaşım var onunlada buluşmuyorum aile sorunlarım var anlamıyorlar hiçbirzaman beni dertlerime gülüyorlar abartıyorsun diyiyorlar benimle onlarda dalga geçiyor ben sadece sevilmek istiyorum beni anlayan kimsem yok hayat küçüklüğümden beri üstüme geliyor ben cidden bunaldım sevilmek nasıl bir şey onu bile bilmiyorum evden çıkmayarak gençliğimi harcadığımı biliyorum ama yapabiliceğim bir şey yok dışarı çıkıncada çok özgüvensiz oluyorum beni görünüşümden yargılamalarından korkuyorum dışarı çıkıcağım arkadaşımda yok en küçük şeyde gözlerim doluyor insanların söylediklerini kafaya takıyorum ben gerçekten bunları yaşamak için çok gencim kimsemin olmaması daha çok üzüyor napıcam nasıl mutlu olurum çünkü yoruldum

Çok yalnızım napıcam?