Bende okb ve ankiyeste var nasil başa çıkablirim asla başa çıkamıyorum googledan araştırdım prof. ne derse onu yaptim ama yaramadi?

Bende OKB ve Ankiyeste var galiba ben bunu google dan araştirdim baktim ve bunlar çikti artık OKB ve Ankiyeste krizlerinden biktim cidden çok ağır şeyler, ben internet üzerinde bazi profosorlerin yazdığı şeyleri okudum sırf bu OKB gecsin diye ama duşüncelerim hâlâ rahatlamadı benden gitmiyorlar cok korkuyorum her gun uyuyamiyorum ağlamaktan bıktım artik neyse profosorden yardim almak biraz rahatlatiyordu içimi ama asla geçirmiyordu daha bende dinim üzerinden yani idlamiyet uzerinden ilerlemeye karar verdim, profosor un yazdiği bir yazi da dua işe yaramaz çunkü dualar kotü bir sey yaptiginda okunur demişti ama yine de dua okudum o gece kriz geçirdiğim geceydi ve baya dua okudum duşüncelerim yok olmadı ama uyuyabildim ama hâlâ duşüncelerim duruyor unutmya cakisiyorum ama her boş olduğum anda aklima geliyor uyuyamiyorum ayrica sanki beni yöneten birisi varmis gibi hissediyorum kafamda durmadan birisi "şunu yapmazsan eğer şu kişiye şunu yaparım" diyor, ondan da bıktim artik bunlari aileme anlatsam benimle dalga geçerler bana bunlarin gerçek olmadiğını benim uydurduğumu söylerler ama ben değil dusüncelerim uyduruyor bazen sevdiğim kişilere zorla küfür ettiriyor bu beni yönettiğini duşünduğum kişi. Aileme söylemeye cidden korkuyorum benimle dalga geçeceklerini ve asla asla asla psikologa veya doktora goturmezler ama artik cidden bıktim cok zor bir şey hadi o birilerine ve Allaha küfür ettirmeyi geçtim OKB ve Ankiyeste cok zormuş krizlefi atlatamıyorum özelliklede geceleri, lutfen yardimci okurkusunuz?

Bende okb ve ankiyeste var nasil başa çıkablirim asla başa çıkamıyorum googledan araştırdım prof. ne derse onu yaptim ama yaramadi?