İstediğin ya da dönüşmek istediğin kişi kim? Özünü, dününü hatırlıyor ve kim olacağını ön görebiliyor musun?

Sen kimsin, kim olmak istiyorsun? Derin bir sorudur! Kısa cevap yazacaklar soru beğenip geçsin 🌱
Bu güzide şarkıyı da dinleyin
İstediğin ya da dönüşmek istediğin kişi kim? Özünü, dününü hatırlıyor ve kim olacağını ön görebiliyor musun?

Sen kimsin, kim olmak istiyorsun? Derin bir sorudur! Kısa cevap yazacaklar soru beğenip geçsin 🌱
Bu güzide şarkıyı da dinleyin
Olduklarım ve olmadıklarımla yüzleşebiliyor, bütün bunlar içerisinde yaşayabiliyor olmak bence gerçekten büyük bir şans. Aynı şekilde yaşadıklarım ve yaşamadıklarımla da. Bu yüzden şimdiki aklım olsaydı sözünü sevmiyorum. Her andaki aklımı seviyorum. O zaman demek ki öyle hissetmişim de arkama bile bakmadan gitmişim, o zaman demek ki öyle hissetmişim de o söylenenleri söylemişim, o zaman demek ki öyle hissetmişim ki bazı şeyleri yapmayı tercih etmemişim. Bugün olduğum halimle o anlarıma üstten bakacak değilim. Uzun uzun teşekkürler yazacak da değilim. Kendini anlamak üzerine kafa yorduğumdan beri hissettiklerime, düşündüklerime, davranışlarıma çokça saygı duydum. Aldım ve kabul ettim hepsini :))
Kesinlikle öyle. Bide geçmişteki hataları yapmamış olsak bugünki aklımız olmazdı. En güzelini yapmışsın 🤌
Ben kim olmak istediğimi bilmiyorum sadece dün öğrendiğim ve beni derinden etkileyen tek şey ben senelerce değişmek istediğimi düşündüm ama ben degismemek için yıllarca kendimi sabote etmişim...
Bu farkındalık çok güzel..
Dur Bey Geri çekil bu kapı kapalı, cebimde hiç yok ne karı kumarı
kim lan yıkabilir bu koca duvarı, boşuna gözünü kaçırma bakmam yaşına,
zorlu virajlar korkutur adamı yaradanı bilirim hep anarım adını
rabbim güç ver kuluna rızan olmasa işler girmez yoluna
tükettiğim 20 sarılı nikotin bu gençliğim harbi yaralı nitekim
adıma demişsiniz beterin beterin kağit üstündemiki yazılı kaderim
b*t*rip yine isyan dolu anlar omza çöker bu gece karabasanlar
görüntü ayık ama kalbi façalı tüm ağızlarda bu yırtık paçalı
?
Yunus Emre olmak isterim aşkın yolculuğu tatmak... istiyorum.. Aslında deli olmak isterim hadistemiydi tam bilmiyorum allahin adını o kadar çok zikredin ki size deli desinler o delilerden olmak isterim ama maalesef ey baht nefsim diyiyorum ...
Deli aşık olmak isterim deliliğim Allah olsun aşık oldum Allah olsun
Yunus Emre gibi yollara düşmek istiyorum Allahı arayıp sonra her yerde Allahı görmek isterim ama ey baht nefsim diyiyorum...
Bunu hepimize nasip etsin Rabbim en güzeli
¥ou're welcome
Cevap
3Cevap
Ben birisi olmak istemiyorum zaten olduğum kişiyle mutluyum. sadece hayatımı daha mutlu hale getirmeme ihtiyacım var o da zamanla
Ben kimse olmak istemem. Birisine özenmek bana göre ezikliktir. Her insan kendine has bir duruşu olmalı diye düşünüyorum.
Ama her insanın zihninde ideal bir ben vardır diye düşünüyorum. Kusursuz değiliz sonuçta. Değişmek için farklı karakterlere bürünmek ya da başkalarını taklit etmek zorunda değiliz
Sadece huzurlu olmak istiyorum. Dünyayla ve kendimle uyumlu olmak. Stresten uzak, sorunsuz biri. Ama böyle biri değilim bence. Çünkü kendi huzurunu tehlikeye atacak kadar agresif davranabiliyorum.
Farkında olman en önemlisi. Her insn hata yapar ama bunun farkında olabilen çok az kişi var
Olmaya çalıştığımız şeyin farkında olmamız bence normal çünkü demekki öyle değiliz ki olmaya çalışıyoruz. Ama dediğin gibi farkında olamayıp da kendimizi de kandırıyor olabilirdik
Normal algımız o kadar değişti ki.. Bunca insan kostümü giymiş karaktersiz varken insana rastlayınca bile şaşırıp sevinir hale geldik. Normal ve olması gereken tabi ki ama dediğim gibi. Normal bir çağda değiliz ne yazık ki
Kendim olmak istiyorum. Kendime zaman ayırmak kendimi sevmek her şeyde kendim olmak istiyorum
Ben böyle iyiyim, canım kendim 😄🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?