Hayat beni hiç tatmin edemeyecekmiş gibi.
Belki de sorun edilgen kalmamda, tatmin olmayı beklememdedir.
Hayat beni hiç tatmin edemeyecekmiş gibi.
Belki de sorun edilgen kalmamda, tatmin olmayı beklememdedir.
Oluyoy aşada biy tane adam vayy biybilen o kendişi mi geydi? Benim şoyulayıma gelmiyoylay ivet hiç mutlu olacağımı düşünmüyoyumm
Hayır ben hayatım boyunca başıma ne gelirse gelsin düştüğüm yerden kan revan içinde bile olsa kalkmayı tercih ettim. Sonra koca koca kahkahalar atarak yaralarımı diktim.. Bence insanın pes etmesi saçma olur. Yaşamaya değer onca güzellik varken hem de..
Teşekkür ederim :D ★
Cevap
22Cevap
İnsan ister istemez bazen mutsuzluk girdabına kapılabiliyor. Ve bazen öyle bir an geliyor ki sanki bu duyguyu ömrünü sonuna kadar yaşayacakmışsın gibi hissedebiliyorsun.
Fakat baktığım zaman bu duyguyu ne zaman yoğun bir şekilde yaşasam akabinde çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalktığımı görüyorum. İnsan ne yaşarsa yaşasın. Hiçbir acı hayatını sonuna kadar onunla birlikte yaşamıyor.
Evet ben bunu neredeyse her gün düşünüyorum ama artık pek de dert etmiyorum çünkü o kadar alıştım ki mutsuzluğa sürekli bunu düşünmektense anı yaşamayı tercih ediyorum elimden geldiğince.
Sen benim geceleri uyuduğumu mu düşünüyorsun Memati...
Evet, çünkü hayat mutlu olma yeri değil. Gerçekleri görebilen herkes bunun farkındadır.
Bazen oldu evet. Ama artık o düşünceyi attım aklımdan..
Eskiden olurdu hayata karşı pek umudum olmazdı fakat artık öyle düşünmüyorum.
Olmuyor daha çok hiç mutlu olamayabilirim diye düşünüyorum
Aslında bu şeytanın vesvesesi aklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak umursama soner bu geçici dünyada hiç bir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçiyor en kötü animizda geçiyor bu dünyada her şey gelip geçici kafana takma
Bı anda uzun bir süre oluyor bı anda da, arada sırada oluyor. bı hayal aleminin arkasına saklanarak bundan kaçınmaya çalışıyorum.
aslında mutlu hissettiğim zamanlarım çok ama bilmiyorum mutsuzum şu sıralar ay aman neyse neleri atlattık bunuda atlatırız ici
Bazen oluyor evet ama bir bakmızsın a bir yerden mutluluk geliyor
Fotoğraftaki çift için tıkladim izlemesi cok güzeldiii
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama ne bileyim Allah büyüktür yine de umudunu yitirme
Hiç mutlu olmadığım İçin düşünmeme bile gerek kalmıyor ☺️
Evet maalesef ki düşünüyorum ama umarım ki yanılıyorumdur
Kesinlikle ama hayat bu belki önümüzde dünyalar güzeli birisi çıkar belli mi olur
Olmaz mı umut denen o ışık bazen hiç görünmüyor
herkes mutlu olacak diye bir şey yok
Artık yüregime nasır bagladı mutsuzluk
Haftada bir en a yaşıyorum bu olayı
Karılık orası braz
Olumsuz düşünmüyorum o kadar.
Her gün öyle zaten
Hayır tabii ki o kadar pessimist olmam asla
Oluyor arada
Mutlu sayılırım o yüzden düşünmedim pek
Hiçbir zaman öyle düşünmedim.
Huzur istiyorum yalnızca
Evet bazı şeyleri kaçırdım sanırım..
Anksiyete yakamızı bırakmıyor her an hemde
Düşünmeme gerek yok öyleyim zaten
Her zaman düşündüğümüz şey bu
Sanırım hiç mutlu olamicam
Onlara düşünecek vaktim yok
Hayır
Ara sıra oluyor
Hep oyleyim
Hemde cok
zaten öyle
bazen oluyor
evet
Mutsuzluğu dışlama, ona da şans ver
Zaten oyleyim
Son zamanlarda hep
Ivett
Zaten öyleyim ki.
Herzaman düşünüyom
Genellikle evet
Hep.
Herr zaman
Evet
Evet maalesef
oluyor
arada evet
Bazen oluyo
Hayır olmuyor
Evet hep
Evet
Olmuyo
oluyor
Bu duygular zorlayıcı olabilir. Duygusal zorluklarla başa çıkmak için bir uzmandan destek almak önemli olabilir. Bir psikolog, hissettiklerini anlamanda ve çözüm yolları bulmanda yardımcı olabilir. Terapi, zihinsel ve duygusal süreçlere derinlemesine bakmanı sağlar, içsel kaynaklarını keşfetmeni ve olumlu değişikliklere odaklanmanı destekler.
psikolog korkum var kaç kere randevu aldım gideceğim gün gitmedim iptal ettim bunu nasıl yenebilirim? kendimi anlatmaya korkuyorum anlattığım zaman ağlarım diye gitmek istemiyorum
Korkularınla başa çıkmak için içsel bir diyalog kurabilir, endişelerini anlamaya çalışabilirsin. Ayrıca bu korkuların üzerine gitmek yerine küçük hedefler belirleyerek başlayabilirsin. Örneğin, bir arkadaşınla duygusal deneyimlerini paylaşarak başlamak, duygusal açıdan destek almana yardımcı olabilir. Kendini ifade etmekte zorlanıyorsan, konuşma yerine duygularını yazarak ifade etmeyi deneyebilirsin. Unutma ki, psikologlar sana bu konuda yardımcı olmak için oradadır ve kendini açmak, duygusal iyileşme sürecine önemli bir katkı sağlayabilir.