Kişilik & Karakter Hayatın sana verdiği en güzel ders neydi? DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ordinaryüs bile olsan hayat okulu bitmez bence.:) Peki hayattan aldığın en güzel ders neydi? Güncellemeler+1 yıl Hayatın bana verdiği en güzel ders; A. B. O. dur. Apt@l Biri Olma ! Hayatın sana verdiği en güzel ders neydi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. güvenmemek 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aptal olmadığını herkese söyleme dedi bana da 🤦♀️ 1 2 Yorumla DutchConnection +1 yıl Dürüst insan aptal değil cesurdur MuhteşemGüneş +1 yıl Evet insan kendi için hem dürüst hem cesur olmak zorunda
Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sarımsağı döverken tuzla beraber dövmeli yoksa diri kalıyor 1 1 Yorumla DutchConnection +1 yıl :D ben kaymasın diye tuz döküyorlar sanıyordum Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erkeklere asla güvenmemek 1 2 Yorumla DutchConnection +1 yıl Belki bundan sonra sağlam tipler çıkar karşına sen alayımıza gitme bence şimdiden :D Yorumla amaaan_canimmm +1 yıl Yok ya nerde sağlam tipler jwodkwodkd Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnsanlara değer vermemem gerektiği 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
güvenmemek
Aptal olmadığını herkese söyleme dedi bana da 🤦♀️
Dürüst insan aptal değil cesurdur
Evet insan kendi için hem dürüst hem cesur olmak zorunda
Sarımsağı döverken tuzla beraber dövmeli yoksa diri kalıyor
:D ben kaymasın diye tuz döküyorlar sanıyordum
Erkeklere asla güvenmemek
Belki bundan sonra sağlam tipler çıkar karşına sen alayımıza gitme bence şimdiden :D
Yok ya nerde sağlam tipler jwodkwodkd
İnsanlara değer vermemem gerektiği