Olanlar olsun umrumda değil ben yaparım siz koo nuuu şuuun ✌️😅

Olanlar olsun umrumda değil ben yaparım siz koo nuuu şuuun ✌️😅

Maalesef bu arada fazlasıyla arkamdan konuşun insanlar var. Yüz yüze gelince salavat getirecek adamlar burada klavye başında delikanlılık taslıyor. Özellikle görüşlerinde sürekli iki nokta kullanan romantik serseri geçinen bir eleman var. Bir gün bir yerlerde denk gelirsek içinden geçmezsem ben de adam değilim. Delikanlı adam engelleyip arkadan konuşmaz.
Umurumda değiller ki.. yani arkamdan konuşan çok kişiye denk geldim zaten.. yüzleri veya cesaretleri varsa gelsinler bana söylesinler yüzüme. kısaca böyle korkakları umursamıyorum bile.. çekememişler ki arkamdan konuşurlar derim
Ensem onlara dönük ;)
Teşekkür ederim
Rica ederim
Arkamdan konuşanların hayallerinde imzam var benim 😍
Vardır sevdiğim bey ♥️
Cevap
29Cevap
Hiçbir şey demiyorum. 🤣🤣 isteyen istediğini söylesin ben gerçek ne biliyorum ve beni seven dostum olan beni bilir. Brnim dostum sevenim dedikodu yapana konuşma hakkı vermez. Heee onu dinliyorsa ve inanıyorsa zaten benim dostum değildir.
Kız 😀insanları anlamıyorum neyimiz varda neyi konuşuyorsunuz ayıp be
Karşımıza gelecek toto varsa gelsinler de düet yapalım. Aslında pek iplediğim söylenemez ama başkalarının hayatını merak ediyorlarsa bu kadar çok, roman okusunlar.
Şu hayatta tek becerebildikleri şey bu olsa gerek. Seviyesizlere tüketecek nefesim yok. Biz konuşmaz konuşuluruz. 💆🏻
Benim hakkımda konuşuyorlarsa demek ki kendileri hakkında konuşunca kimse onlari dinlemiyor...
Umursamıyorum.. Cesaretleri varsa yüzüme söylesinler.. Ne kadar dert olduysam artık.. 😅Demek ki insanlar kıskanınca birilerinin arkasından konuşabiliyormuş..
Hoş bir his.. Güzel bir duygu konuşulan olmak. İnsanlar kendi güçlerinin asla yetmeyeceğini bildikleri kişilerin arkasından konuşarak aslında biraz da olsa onlar gibi biri olduklarını zannederek bir çeşit rahatlamaya çalışıyorlar bence bu onların zavallılığı..
Cesareti olan yüzüme karşı konuşur. Arkamdan konuşacak kadar korkak birini insan yerine bile koymam.
Doğruyu konuşsalar tamam da olmayanı konuştuklarında, kendi yorumlarını kattıklarında yorumsuz kalıyorum.. O yüzden ortaya cevap vermemek için susuyorum..
Güler gecerim umrumda olmaz ben şampiyonlar liğindeyim ya onlar 😂
✌️
Yani bu siteden bahsediyorsan her zaman olan bir şeydi benim için.
https://voca.ro/1kDgUJlcMpf9
müsait zamanda kendilerini karşımda görmek isterim bakalım benim konuşacaklarımla insan içine çıkabilirler mi bi daha
Anlat anlat ben dinliyorum derken şarkıdan bahsediyorum. Şarkı dinlerken kimi duyabilirsin ki 😌
Günahlarımı aldıkları için teşekkür ederim. Tepe tepe kullansınlar ;)
Pek umursamam korkak, pısırık insanları canları cehenneme
Valla bisey demiyorum artık kahvemi elime alıp onları seyrediyorum level atladım 😂
Beni beğeniyorsa yüzüme söyleyebilir utanmasına gerek yok
Asalak olanlara ne diyebilirim ki
Allah kurtarsın
Yüzüme söyleyemenlerin basit hareketleri işte. Kendilerine yakışanı yaparlar.
Umursamiyorum kimseyi amaan işsizlerse demek..
Arkamda kalmışlar daha ne olsun yüzüme konuşamayacak insanları ciddiye alamam
Ruh hastası bir kaç insanla dolu burası kocası mutlu edemiyor buradakilere sarıyor unutmayın ki kimin sesi daha fazla çıkıyorsa o o konuda bir haltlar yiyordur.
Çekemeyen anten taksın der geçerim. Karakteri olsa yüzüme söyler zaten
Yüzüme konuşacak cesareti olmayanların arkamdan ne söylediği sorun değil
Hiç bir şey demem ben direk suratına söylüyorum kim olursa olsun karşımda ki
Ben duyarsan gidip söylüyorum. 😃 Bak buradan konuş diyorum, en azından dinlerim diyorum. 😃
Yuzlerine kapi kapandigi icin konusabilirler.
Arkandan konuşan önümden yesin. Yüzüme konuşamayacak biriyle muhattap olmam delikanlı olsun canımı yesin
Arkamdan konuşan önümden yesin
Arkamdan konuştuğunuz kadar benimle konuşmuyorsunuz
Yani günahımı alsınlar
Devam edin sıkıntı yok
Kudurun aç köpekler derim :dd
Bu hareketin üzerine adının önüne zalim gelmez mi
Hiçbir zaman bir şey söylemedim
Anca arkadan konuşursun diyorum
Sen ne yaptın hem benden bahsettin ama derim.
Arkada kalmaya devam etsinler
İzlemeye devam etsinler
gelin beraber konuşak la zaten sıkılıyom :P
Nefesini dedikoduya harcama derim
Reklamın kötüsü olmaz.
Konuştuklarınızdan daha fazlasıyım uyandırayım 😂
Hayatta başarılar dilerim onlara.
Teşekkür ederim. Beni var eden sizlersiniz 😂
Ancak arkamdan konuşursunuz zaten.
Favori fenomenim gelmis soruyu unuttum 😂😂
Ay ben söyleyemem, korkarım.😨
Kimse konuşamaz arkamdan duymuyorum çünkü 😂