Mesela dışarıda üzgün birini gördün. Dokunsan ağlayacak gözleri dolu dolu. Bir köşeye geçmiş ve sessizleşmiş. Ne yaparsın?

Tabi sarılmayı geç, iyi misin desen dövecek insanlar var. Bu da acı bir gerçek..
Mesela dışarıda üzgün birini gördün. Dokunsan ağlayacak gözleri dolu dolu. Bir köşeye geçmiş ve sessizleşmiş. Ne yaparsın?

Tabi sarılmayı geç, iyi misin desen dövecek insanlar var. Bu da acı bir gerçek..
Öylesine hiç denk gelmedim ama gelirsem gelir erkekler hariç. Hayvanlara geliyor ve sarılıyorum da o sokaklarda üşüyüp aç kalıyorlar ya içim gidiyor ya 🥺
Erkekleri tenzih ediyorum tabi ki bakmıyorum bile onlara ne sarılması tövbe est
Tabii ki de hıh 😌 aaa
Bilhassa kendime benzettiğim kişilere sarılasım geliyor, benim gibi ağlayanları görünce yardım etmek istiyorum onlara, çünkü cebelleştiklerini hissedebiliyorum, yalnız ağlamanın nasıl bir yıkım olduğunu biliyorum. Şunu da biliyorum bir insan ne kadar taş gibi de olsa;öyle bir kişinin de ihtiyacı oluyor şefkate, bir dost eline, çünkü herkes ihtiyaç duyar sevgiye, en sevgisizler bile, en katılar dahi bir omuzda ağlamak ister. Bana affı mümkün olmayan yanlışlar yapanlara değil de yalnız ağlayan, tanımadığım, içini çeke çeke ağlayan kişilere sarılmak isterim, o sarılış bile bilirim ki iyi gelir onlara, bir gün içini çekerek ağlayan birisini görmüştüm, fena ağlıyordu, peçete verdim kendisine, niye ağlıyorsun diye soramadım da, yalnız ve kuytu bir köşede ağlıyordu içini çekerek, elimden daha fazlası gelebilseydi.
Bir defasında da ağlamıştım neye ağladığımı bilmeden, o vakitler esas derdimi bilmiyordum, mazideki travmalarıma ağlıyormuşum meğerse, bir teyze geldi yanıma, sarıldı bana, yaaa nasıl iyi geldi, üzülme dedi, bağrına bastı, o dost eli, o şefkat, o sarılış sayesinde rahatladım, üstelik tanımıyoruz da birbirimizi, o teyzeyi hâlâ hiç unutmadım, yahu annem bile sarılmadı bana ağlarken, hiç tanımadığım bir daha yüzünü görmediğim o kişi sarıldı bana, bağrına yatırdı beni, şefkatin sesini herkes duyuyor, ben de o teyzenin şefkatini hissettim, pişman olduğum bir şey varsa o güne dair, o teyzeye sarılmamak, ben de sarılsaydım ya ona, aklıma gelmemişti o an, ahh gelse bile o zamanlar çekimser bir insandım, cesaret edemezdim lakin ben o teyzeyi hiç unutmadım, böyle yüreği güzel insanlar iyi ki var, şuna da inanıyorum, tanımadığın samimi bir kişiye sarılıp ağlamak iyileştiriyor, güç veriyor belki tanıdıklarından daha farklı, daha başka bir güç lakin, samimi kalplerin verdiği huzur da bir başka oluyor.
🥹 bahsettiğim ve yapmak istediğimi o teyze yapmış biz çekiniyoruz kızar tersler diye ama insanın bazen çok ihtiyacı oluyor böyle ufak şeylere bile
Kesinlikle öyle. Ufak gibi görünüyor lakin insana şifa oluyor o dokunuşlar, bilhassa karşıdaki kişi çıkarsız ve samimiyse insan kendini değerli hissediyor. Tüm teselli cümlelerinden daha büyük bir etkiye sahiptir sarılmak, saçlarının okşanması.
Zaman zaman bunu ben de yapmak istedim lakin kendimi geri çektim, ya rahatsız olursa, yadırgarsa diye düşündüm, bir peçete vermekten daha fazlasını yapabilmek istedim, çünkü yalnız ve kuytu yerlerde ağlayanların kalp sancılarını, yenilgilerini çok iyi biliyorum, o dost elini uzatabilmek istiyorum onlara lakin cesaret edemiyorum.☘
Bende 🥺 bir gün cesaret edip deneyebiliriz inşallah bunu biz de
İnşallah 🤲🏻 Belki bir gün cesaret ederiz🕊
Teşekkür ediyorum değerli bulduğun için 🌺
¥ou're welcome
Gerçekten merak ettiği için "iyi misin?" sorusunu soran sayılı insan var dışarda. Kimi yavan, kimi formalite, kiminin niyeti bozuk, kiminin de cevap umrunda değil.
O sebeple alıştı insanlar "filim icabı" iyiyim demeye.
Gönlü kırılmış insanlara sarılasım geliyor evet.
Galiba sorumu anlayan tek kişisin.. öyle ya refleks olarak iyiyim diyoruz
Ama sokakta gönlü kırık dolaşırken kimse bana musallat olmasın isterim. Öyle de bi ikilem 😅
Tabi ki insan kırgınken kendini soyutlayıp yalnız kalmak istiyor
Çok fazla kafama takıyorum özellikle elimi uzatamadığım insanları , herkesin derdine derman olmak zorundaymisim gibime geliyor
İşte demek istediğim bu tam olarak. Sanki yardım edemediğimizi biz incitmişiz gibime geliyor 🥺
Aynen öyle birini ağlarken görsem yolda arkama baka baka gidiyorum ona sonra benimde gözüm doluyor bişey yapmam lazım nasıl güldürebilirim diyorum sokakta bişey yiyemiyorum birinin canı çeker yiyemezse diye dünya hassas kalpler için cehennem derler ya öyle
Yaa ama sen çok güzelsiin 🥹 kalbine ayna tak öyle gez yoksa çok kırılırsın 🥺
Sende cokkkk güzelsin 🌸🌸🌸🌸
Teşekkür ederim 🥹
Rica ederim tatlım benim 😘
Teşekkür ederim 🌸
¥ou're welcome
Cevap
15Cevap
Tabi ki hayır.
Kendi haline bırakırım. 🙄
Evet geliyor.. hiç tanımasam bile.. boşluk var çünkü
Üzgün insanlara gerçekten bende sarılmak istiyorum. Sanki sarılırsam geçecek gibi.
Üzgün insan gördüğümde eğer yalnız ise ve düşünceli bir şekilde oturuyorsa selam verir konuşurum, sarıldığımda oluyor. Bu zamana kadar ters tepki aldığım olmadi.
Sevdiklerime sarılmayı severim ama o durumdaki birisine de kayıtsız kalamam...
İnsanları severim.
Herkesin yarasına dokunabilseydik keşke.
Ben üzgünken yalnız kalmayı severim o yüzden hayır sarılasım gelmiyor.
Duygusal yanı çok ağır basan birisiyim fakat böyle düşüncem yok açıkçası
Hiç gidemem yanına valla uğraşamam bende sokakta ağlarken kim geldi? Boşverrrr kdjdjdk
Ama bana yaedım eden olmadı ben yardım edim demez misiin
Yok hayatım demem yardım istemeyene pekte yardım etme taraftarı değilim. Ama en ufak bir yardım isteğinde her şeyi yaparım tabiki
İvet geliyoy ama ayıp olmaşın diye yapmıyoyum hekeşe🥺
dimi dimi bide yanlış anlıcaklar
Genelde herkes bana sarılmak istiyor 🙄 iyi geldiğini söylüyorlar. Sevdiklerime sarılmamı esirgemem
sarılınca kalp tamamlanıyor çünkü
bkhjb tabi ki bize canlı lazımsın 👻
bhjkhjv 🫂
Ben sarılacağım kişiyi başka semte bulurum nereye benimle oynayan kişi bir ben daha karşısına çıkmaz
Sevdiğim insan hariç sevdiğim bir eylem değil
İnsan sevdiğine sarılmak ister. Herkesi sevmiyorum.
sarılırsam sapık sanar ama yine de sarılırım :D
Kimsesiz çocuklar ve canlılar haricinde kimseye sarılasım gelmiyor.
Canlılara kimler giriyor? Baya kapsamlı çünkü de
Hayvanlar demeyi sevmiyorum.
İnce bir ruh.. 🥹
Aslında olması gereken bir durum ama bunu günümüzde yapamayız çünkü insan korkuyor artık
Hayır gelmez
Hayır, çok sevmem sarılmayı…
Hayır herkese sarilasim gelmiyor
Yok gelmiyor jsjs
Bazen oluyor maalesef.
Geliyor...
Hayır sarılmak istediğim var
Sarılmak önemli
Genelde evet
Çok doğru
Hayir tabikii
Gelmiyor