Ne anne ne baba ne kardeş ne eş... Dünyam dediğim herkes kendini düşündüğü için artık ben; benim için en değerli olan Güneş'ime sarılırım. Karşılıksız seven masum ve saf seven bazen niçin sevdiğini bile anlamayan ama sırf onun gözünde bir kahraman, bir aşk olduğun için canözüme... Evladıma...<3#BozkurtBakışlıReis
Size "dünyayı kucakla" deseler gidip kime sarılırsınız?
Allah bağışlasın kardeşim. Kesinlikle sana katılıyorum, onlardan başka neyimiz, kimimiz var ki? Allah eksikliğimizi ve eksikliklerini yaşatmasın. Senin dediğin gibi bugünlerde bana kimseler içten, samimi gelmiyor.
Anneannem ile dedeme sarılırdım. Onlar olmasa şu an bu iyi niyetim olmazdı. Onlar sayesinde mantığımı iyi niyetimle birleştirmeyi öğrendim. Onlara hayatım boyunca borçluyum.
@bozkurt_bakisli_reis Dedem bana ne derdi biliyor musun? "Oğlum hayatta herkes kendi için çalışıyor. Kimseden fayda yok. Hatta bizden bile yok. Yalnızca kendinden fayda var. O yüzden özellikle ailen sana kötülük yapıyorsa boynunu bük git işine. Unutma. Yağmur yüksekten gürler ama sular alçaktan akar."
Bu sözleri hatırladıkça... Hayatta her zaman güçlü olmam gerektiğini daha iyi anlıyorum. Dedem ile anneannem harika bir insandı. Hep benim için dua ettiler benim iyiliğimi düşündüler. Burada bile çıkarları olmadığı belliydi.