Ben direkt yok oluyorum ya sıfır iletişim..

Ben çiçeklerin samimiyetine inanıyorum. İster tenekeye ekin, isterseniz en pahalı saksılara. Emeğiniz kadar güzelleşiyorlar.
Sevgi de öyle.. 🌿
Sahiden hiç sevmemiş beni🎧
Ben direkt yok oluyorum ya sıfır iletişim..

Ben çiçeklerin samimiyetine inanıyorum. İster tenekeye ekin, isterseniz en pahalı saksılara. Emeğiniz kadar güzelleşiyorlar.
Sevgi de öyle.. 🌿
Sahiden hiç sevmemiş beni🎧
Küsmek çocuklukta kaldı. Kırıldıktan sonra umursamama dönemi başlıyor, kimsenin kahrını çekmeye gelmedik ya dünyaya benden kıymetlisi yok der, yoluma bakarım. Herkes kırdığı yerden kırılır ya zaten.
Ben küsmem aslında sadece kırılırım yaptığı davranıştan dolayı ve ilk başta sessizleşirim anlamasını beklerim ama eğer anlamıyorsa da o zaman gider konuşurum beni kıran konuyu.. ama bazen tabi ki insan hata yapabiliyor küsebiliyor ya da bir süre konuşmuyor o zamanlarda ise bence küçük şeyleri büyütmemek lazım. çünkü yarın bir gün ölsek gerçekten o an tartışmanın ya da o küsmenin ne kadar da boş olduğunu anlayacağız aslında
Küsmem ben, kırılırım. O zaman da kırıldığım kişiye karşı buz gibi oluyorum. Olabildiğince uzak kalır, önce kendi içimde sorunu çözmeye çalışırım. Çözemiyorsam yok sayarım. Başka türlü zor.
Ben çözemedim... yok saydım.. zaten yokmuş onu anladım
Bakamiyorum ki.. hep üzülen yine ben... anlamadim bu işi
şu an üzülme dönemimdeyim geçecek elbette.. ama sonrasi? Bilmiyorum
:D böyle oluyorum
Onu bi sen atarsin bana ❤
😚😚😚❤
Cevap
18Cevap
Küsmüyorum ben iletişimi kesiyorum
Küsmek bile bir duygu, önemsemek... ama direkt iletisim kesmek bunun dönüşü yok.
Keşke herkes o algıya sahip olsaydı
Tepkim tepkisizlik olur...
Çok kırılmamaya çabalıyorum aslında hatta küsmekten tepki olarak kendimi hep uzak tutmaya çabalıyorum. Tavırlarım biraz daha içine kapanınca hani genellikle sinirlenmem de kırılmam da küsmemek için de elimden geleni yaparım karşımdaki insanın çabası çok fazla ısrarla kırıyor bazen.
Ben bunca zamandır kimler için kendime yazık etmişim 😕 şimdi gerçeği daha iyi anladım okadar çok kıymetli biriyken canım gibi sevmişim koruyup kollamışım onlarda duruma bak Allah havale ediyorummm
Canından çok sevmek hayatimin özeti
Işine baka zamanı var herşeyin
Küsmem ki ben 🤔
Küsen erkek uyumadan önce makyajını temizliyordur
Gökhan jsjsjs😀😀
Küsünce nasıl tepki vericegimi karşı belirler eğer umursamiyosa silerim ama gönlümü almaya çalışıyorsa çok sürmez barisirim tabi yaptiklarida önemli kdnsj
ben kimseye küsemiyorum. sanırım umursamıyorum cunku kımsenin davranisi icin kendi davranis seklimi degistiremiyorum. hata mi yapildi, bir hatayla daha karsilastigimda hatirlarim ve yolumuzu ayiriyim.
ayırırım*
Erkek adam arkadaşına küsmez mevzuyu konuşur aksi durumda kafayı çakar.
😀ya öff hep bi atar gider yeter darlandum
Allah razi olsun 😀
Kırıldım derim şakayla karışık öyle lafı geçer sadece. Gönlümü almakla uğraşmaz kimse çünkü kendi kendime affediyorum zaten
Küsme huyum. yoktur küsenide 5 dakkada alirim gönlünü taki fazla inatci değilse..
Sevgili ya da eşle küsülmez diğerleri ilerde uzun surmez
Küsme noktasina getiren insanı siliyorum direkt.
Senin gibi oluyorum
Küsmeyeli çok olmuş. Napıyordum ben yahu?
Ne guzel küstürenin yok
Sağolsunlar🙄
Çoluk çocuk gibi küsen birisi değilim ben bir şey olduğu zaman lafımı söyler soğuk yapmaya başlarım.
Küstüm boz yaparım 🤞 sjaksja. Küsmem de kırılırım kii ama kim olduğuna bağlı olarak geçer bazen geçmez. 😅
Çok küsen biri değilim kırılırım ve bunu belli ederim veya söylerim
Sessiz birine dönüşüyorum beni seven biriyse zaten bu sessizliğimin altındaki nedeni anlar.
Sessiz kalırım, susarım...
Küsmem yok sayarım buda ona en büyük ceza.
Küsemiyorum ki.
Hiç küsmedim ki
Küsmek çocuklukta kaldı yav
Kolay kolay küsmem. Çok kırılırsam susarım.
Görmezden geliyorum, tepkisiz, sessiz ve suskun
Ben tepki vermem nedeni anlaya çalışırım
Suratına bakmam ama çok mutlu davranırım
Uzak duruyorum siliyorum hemen
Genelde ağlarim.
Küs gibi yaparım🙄
Yok sayarım
Minnoş kedi gibi
Off duruma geçiyorum
Kötü bakarım.
Konuşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?