Kişilik & Karakter Neyi kendine hak sananlar var? gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım söyleyin siz kendinize neyi hak görüyorsunuz Neyi kendine hak sananlar var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Her haltı yiyip yiyipte kendini karakterli ve düzgün sananlar var... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. resimdekileri yapanlardan uzak dururum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Laubalilik ile samimiyeti karıştıranlar da var , ekleyelim 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kötü hiç bir davranışı kendime hak görmüyorum 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kendi özgürlüğü adı altında insanları ezmeyi😀😀 1 0 Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Enayi, aptal ve zayıf göründüğüm için iyi olmayı bıraktım. Kafam raad 😎 1 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnsanları enayi yerine koymayı kendine hak sayanlar var 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bunlardan başımıza geldi vay be 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her haltı yiyip yiyipte kendini karakterli ve düzgün sananlar var...
resimdekileri yapanlardan uzak dururum
Laubalilik ile samimiyeti karıştıranlar da var , ekleyelim
kötü hiç bir davranışı kendime hak görmüyorum
Kendi özgürlüğü adı altında insanları ezmeyi😀😀
Enayi, aptal ve zayıf göründüğüm için iyi olmayı bıraktım. Kafam raad 😎
İnsanları enayi yerine koymayı kendine hak sayanlar var
Bunlardan başımıza geldi vay be