Kişilik & Karakter İstediğin an istediğin duyguyu yaşıyor musun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor var mı öyle özel günleriniz 🤔 Güncellemeler+1 yıl Günleriniz değil güçleriniz olacaktı 🤦 İstediğin an istediğin duyguyu yaşıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Yaşamıyorum maalesef.. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır neden bilmiyorum ama genelde kendimi bastırırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 6-7 yıldır falan istediğim an ağlayabiliyordumAma 6 aydır (seçimden sonra) artık hiç ağlayamıyorumTüm hayallerim tüm umutlarım bitti 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yok hayır denk gelmedı o duygu ıskaladı yandakıne gıttı :D 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. hayır yaşayamıyorum öyle 0 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Öyle bir şansımız var mı bence yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşamıyorum maalesef..
Hayır neden bilmiyorum ama genelde kendimi bastırırım.
6-7 yıldır falan istediğim an ağlayabiliyordum
Ama 6 aydır (seçimden sonra) artık hiç ağlayamıyorum
Tüm hayallerim tüm umutlarım bitti
Yok hayır denk gelmedı o duygu ıskaladı yandakıne gıttı :D
Hayır maalesef 😄
hayır yaşayamıyorum öyle
Öyle bir şansımız var mı bence yok
Hayır yaşamıyorum