Yavaş yavaş ölürler, seyahat etmeyenler. Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörüyü barındıramayanlar.
Yavaş yavaş ölürler alışkanlıklarına esir olanlar, her gün aynı yolları yürüyenler, ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler, elbiselerinin rengini değiştirme riskine bile girmeyenler, bir yabancı ile konuşmayanlar.
Yavaş yavaş ölürler heyecanlardan kaçınanlar, tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı görmek istemekten kaçınanlar.
Yavaş yavaş ölürler aşkta veya işte bedbaht olup yön değiştirmeyenler, rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar, hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin dışına çıkmamış olanlar.
Güncellemeler
11 ay
Kimse de Bond un ölüm sahnesi olduğunu anlamamış pü size
Ben uyurken hissediyorum en çok çünkü bu alışılmış klasik hayatın farklı bir hayat olacağını uykuda rüyalarımda görüyorum🤔
Rüyalar bana adeta düzenli olarak maceralar yaşatıyor, değişik müzikler deneyimliyorum, değişik canlılarla yaşam deneyimliyorum, değişik beden içerisine giriyorum vs. 🤔
Ayrıca gün içerisinde durmayan düşüncelerim uykuda durarak varlığım rahatlıyor ve hayat dolu oluyorum🤔
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
En çok, kalbim hızla atarken ama dışım sakinliğini korurken hissederim yaşadığımı… Mesela birinin gözlerine baktığımda içimde bir şeyler yerinden oynuyorsa, ama bunu kimse fark etmiyorsa… ya da sevdiğim bir müziğin tam da ruhumun orta yerine denk geldiği o anlarda. Bazen yalnız bir yürüyüşte, rüzgar saçımı dağıtırken… bazen hiç tanımadığım birinin samimi gülüşünde. Kalabalığın ortasında değil, kendime en çok yaklaştığım anda hissederim ben varlığımı. Canım yanarken bile içimde hâlâ hissedebiliyorsam, hâlâ sevebiliyorsam, hâlâ umut edebiliyorsam… işte o zaman gerçekten yaşıyorum derim. Çünkü his varsa, hayat oradadır.
Ben en daraldigim anda sorunları asamadigim stres olduğum anda müzik açarım bağırarak söylerim sorun çözülmez ama aklımı toplar kafamı dinlendirir o bağırmak hissi içimi boşaltır o zaman işte derim ki ohhh dünya varmış sonra o sorununda içinden geçerim kafamdakilerinde 😄 buda ultra halimdir 😅
“Yaşadığımı en çok hissettiğim an” dediğimde, içimde kelebeklerin uçuştuğu ya da yüreğimin en güçlü atışını duyduğum anlar geliyor aklıma. Bir doğa harikasına bakarken, hadi biraz klişe ama denizle rüzgârın kokusunu hissederken, yeni bir şeyler keşfettiğimde veya kendimi zorluklardan sonra kazanan olarak gördüğümde yaşıyorum gerçekten. Yaşamak cesaretle, tutkuyla ve biraz da kalp çarpıntısıyla harmanlanmalı bence! 🌍💫
Roman okuduğumda, enfes bir şarkı bulduğumda, yeni şeyler deneyimlediğimde, ruh halimi birebir anlatan bir şiire denk geldiğimde, birinin derdine derman olup duasını aldığımda, ayrılırken gözlerdeki tebessümü yüreğimde hissettiğimde. Çoğu kişi vedaları sevmez ama ben temiz yapılan vedaları severim. İncitmeden, sevgi ve saygı dolu bir serüvenin sonuna gelinmiş, bu büyük bir başarıdır, gurur duyulası bir andır.