Kişilik & Karakter En son neyi başkası için yaptın ve pişman oldun? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soyleyin bakalim Güncellemeler+1 yıl Artık kendim icin adim atiyorum hayatimda En son neyi başkası için yaptın ve pişman oldun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. yardım etmeyi severim ama değer vermem hak etmeyene 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Olmayacak insanlara değer verdiğim için istediklerini yapıyorum ve çok pişman oluyorum 0 1 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl O kotu bir durum kullandirmayin kendinizi herkese Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Ya yol ver verme o onu yapacaktı şerefsiz korkutmak istiyor eskisi gibi mal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yardım etmeyi severim ama değer vermem hak etmeyene
Olmayacak insanlara değer verdiğim için istediklerini yapıyorum ve çok pişman oluyorum
O kotu bir durum kullandirmayin kendinizi herkese
Ya yol ver verme o onu yapacaktı şerefsiz korkutmak istiyor eskisi gibi mal