Kişilik & Karakter Hayatınız kötüleşince neler başvuruyorsunuz, kendinizde neleri değiştiriyorsunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayatınız kötüleşince neler başvuruyorsunuz, kendinizde neleri değiştiriyorsunuz 🤔#KişilikKarakter Hayatınız kötüleşince neler başvuruyorsunuz, kendinizde neleri değiştiriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Allah'a sığınır dua ederim🤲 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl En güzeli, bende öyle yapıyorum 😊 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kötüye giden bir şey olduğunda hayatımı değiştiren bir yapım hiç bir zaman olmadı aksine mutlu olduğum şeyleri yapmaya devam ettim. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayat kötü diye hiç değişmedim. inzivaya çekildim sadece 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yalnızlık iyi geliyor, bir de yaradanım yeter bana 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ne güzel cevap 😊 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Dualara sıgınıyorm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah'a sığınır dua ederim🤲
En güzeli, bende öyle yapıyorum 😊
Kötüye giden bir şey olduğunda hayatımı değiştiren bir yapım hiç bir zaman olmadı aksine mutlu olduğum şeyleri yapmaya devam ettim.
hayat kötü diye hiç değişmedim. inzivaya çekildim sadece
Yalnızlık iyi geliyor, bir de yaradanım yeter bana
Ne güzel cevap 😊
Pek bişey değiştirmiyorum
Dualara sıgınıyorm