Kişilik & Karakter Kendinize yeterince vakit ayırabiliyor musunuz? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben maalesef işten güçten zor... Güncellemeler+1 yıl Süperss Kendinize yeterince vakit ayırabiliyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet kendime yeterince zaman ayırabiliyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Son üç ay içinde on gün zor ayırdım ve tekrar şimdi ayıramıyorum. 😃 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır. Ama bu iyiye işaret. Vakit bulunca çok takıyorum. 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. aynı durumdayız. anca uyurken kendime zaman ayırabiliyorum :) 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hem çalışıp hem kendine yeterince zaman ayırmak... Bunu yapan cindir aw 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Izin verseler daha çok ayıracağım. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ist ve ev hayatindan ayiramiyoeum 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. vakit ayirabiliyorum 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Evet ayırıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet kendime yeterince zaman ayırabiliyorum tabi ki de
Son üç ay içinde on gün zor ayırdım ve tekrar şimdi ayıramıyorum. 😃
Hayır. Ama bu iyiye işaret. Vakit bulunca çok takıyorum.
aynı durumdayız. anca uyurken kendime zaman ayırabiliyorum :)
Hem çalışıp hem kendine yeterince zaman ayırmak... Bunu yapan cindir aw
Izin verseler daha çok ayıracağım.
kendimden başka
kimsem yokki..
Ist ve ev hayatindan ayiramiyoeum
Kendime zaman ayırmaya çalışıyorum.
vakit ayirabiliyorum
Yani pek değil
Hayır...
iş güç okadar çok ki pek zaman ayıramıyorum
Evet.
Hayır maalesef