Kişilik & Karakter Kendinizi üç kelimeyle anlatır mısınız? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Sizi en iyi şekilde anlatan üç kelime 🙃 Güncellemeler+1 yıl Kızların geneli inatçı jsjs Kendinizi üç kelimeyle anlatır mısınız? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendimi anlatmayı pek sevmem.. ama şunları söylerdimDuygusalzekiKomik 1 3 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl ☕🚬 şunları unuttun hshsj u Barış_LonelyForever +1 yıl Onlar hep yanımda sjsj ☺️ Zz___eeyuyy +1 yıl ☺️.
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Sinirli komik zeki Fazlası da var gece yatmaz sabah kalkmaz 😅 1 0 Yorumla
ReLife98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dürüst, sadakatli, çökmüş. 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Jsjaja çökmüş mu? Yorumla ReLife98 +1 yıl Evet. Hayal kırıklığına çok uğradım Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı. Sakin MutluZengin 😄 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ooo iyi 😅 Yorumla
MrMarston Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Sevilmeyen, farklı, düşünen 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Sevilmeyen mi 🥺 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sevimli inatçı hoşgörülü 1 3 Yorumla thecutewitch +1 yıl Sanırım Karadenizli kızlar yoğunlukta ondan olabilir belki kgjk 😅 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Karadenizliyim deme sakın burnun küçük hsjshs Yorumla thecutewitch +1 yıl Burnu küçük Karadenizlilerde var ama kgjkEvet Karadenizliyim benim inadım oradan geliyor kgjk 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Veni, vidi, vici 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Çok iyii hsha Cevap sahibi +1 yıl ))
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Depresif, Sinirli, Tembel 2 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. tembel, şansız, kısmetsiz 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ne güzel hsjajhs Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnatçı, sevecen, mutsuz 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sakin esprili üçüncüyü bulamadım 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Biraz safBiraz zekiBirazda duygusal 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Merhametli akıllı ve dürüst 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. saf kalpliduygusalsevimli 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. İtlik, kopukluk, serserilik 🙄 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hakkaniyetli ZekiEsprili 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Merhametli, zeki ve güçlü. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fevakar, dürüst, anlayışlı. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Karakterli Dürüst ve Merhametli 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Koc burcu desem yeter 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Seven sayan aşka inanan biri 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Karakterli , Kültürlü , zeki 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Nahif, cömert ve samimi. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. inatçı, yardımsever, agresif 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Soğuk nevale, belirsiz ve asosyal. 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. SakinSoğukkanlıBuzadam 1 0 Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Zengin olmak isteyen 1 3 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl 😂😂 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl İnşallah olursun Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl AMin Yorumla
Kedicigimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Cadaloz tek kelime yetiyor 🤣 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl 😅. Yorumla
Murat909 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl akrep, bekar, hemşire 1 10 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Bende hemşirelik okuyyorum 🙃 Yorumla Murat909 +1 yıl kaçıncı sınıf Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl 1. Yorumla Murat909 +1 yıl ouu daha yenisin başarılar Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkürler... Yorumla Murat909 +1 yıl ricalar Yorumla Murat909 +1 yıl hemşirelerin çoğunda iğne fobisi var sen de onlardan mısın?😜 Yorumla Murat909 +1 yıl ya da kandan korkuyorlar Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Nerden bildin jsjsj evt çok korkuyorum maalesef ☹️ ataması var diye seçmek zorunda kaldım bu bölümü Yorumla Murat909 +1 yıl tecrübe konuşuyor. sınıfta 28 öğrenciydik. 22 kız 6 erkek. kızların hepsi korkuyordu jsjsjs Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Zeki çalışkan duygusal 0 2 Yorumla karmen3235 +1 yıl Guncele yapma mk Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ne saçmalıyorsun kelimelerine dikkat et sana ne bundan Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Karizmatik sevecen merhametli 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. SessizCiddiSomurtkan 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Derin, şaşkın, bilge 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sinirli, sakin, komik 😂😂🧚♀️🥳 0 5 Yorumla TeknoSlave +1 yıl Yuuhhb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TeknoSlave ohaaaa Yorumla TeknoSlave +1 yıl Çüüşşşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @TeknoSlave brehh brehh jsksks Yorumla TeknoSlave +1 yıl Yeaaahhh Yorumla
cyclaxsz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Anlatamam 0 9 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Peki anlatmayın 😅hsjsj Yorumla cyclaxsz3 +1 yıl Anlatmıcam dedim zaten Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Sen bilirsin 😊 Yorumla cyclaxsz3 +1 yıl Ben bildiğim için dedim zaten niye sürekli onaylıyorsun Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Kötü bir şey mi söyledim? Yorumla cyclaxsz3 +1 yıl Çok samimi olma benimle Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ne alaka ben sempatik biriyim niye samimi olmaya çalışayım onu anlamadım halla halla terslenmek istiyorsun sanırım . Kabahat bende Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Neyse iyi geceler diliyorum... Yorumla cyclaxsz3 +1 yıl Güzel olmadıktan sonra sempatik ol ister ne olursan ol boş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Kendimi anlatmayı pek sevmem.. ama şunları söylerdim
Duygusal
zeki
Komik
☕🚬 şunları unuttun hshsj
Onlar hep yanımda sjsj ☺️
☺️.
İnatçı kinci ama merhametli
Sinirli komik zeki
Fazlası da var gece yatmaz sabah kalkmaz 😅
Dürüst, sadakatli, çökmüş.
Jsjaja çökmüş mu?
Evet. Hayal kırıklığına çok uğradım
Sakin
Mutlu
Zengin 😄
Ooo iyi 😅
Sevilmeyen, farklı, düşünen
Sevilmeyen mi 🥺
Sevimli inatçı hoşgörülü
Sanırım Karadenizli kızlar yoğunlukta ondan olabilir belki kgjk 😅
Karadenizliyim deme sakın burnun küçük hsjshs
Burnu küçük Karadenizlilerde var ama kgjk
Evet Karadenizliyim benim inadım oradan geliyor kgjk 😅
Veni, vidi, vici
Çok iyii hsha
))
Seksi egoist sinirli
İnatçı, sinsi, eğlenceli :D
Depresif, Sinirli, Tembel
tembel, şansız, kısmetsiz
Ne güzel hsjajhs
Huysuz, sabırsız, duygusal
İnatçı, sevecen, mutsuz
Sakin esprili üçüncüyü bulamadım
Eğlenceli sevecen güvenilir
Biraz saf
Biraz zeki
Birazda duygusal
Merhametli akıllı ve dürüst
Zeki
Empati Yapabilen
Fedakar
Ben, ben, ben 😅
Güvenilir sadık seksi
saf kalpli
duygusal
sevimli
İtlik, kopukluk, serserilik 🙄
Saf iyi niyetli ve kıskanç
Hakkaniyetli
Zeki
Esprili
Merhametli, zeki ve güçlü.
Neseli dobra kufurbaz
Fevakar, dürüst, anlayışlı.
Karakterli Dürüst ve Merhametli
Gamsızkedersiz zekam soğukkanlı
Koc burcu desem yeter
Kariyer, ailem, sevgi
Asabi, sinirli ve kızgın 😂🤣
Seven sayan aşka inanan biri
Karakterli , Kültürlü , zeki
Düşünmek saygı düşünmek
Nahif, cömert ve samimi.
inatçı, yardımsever, agresif
Takıntılı
Sempatik
Eğlenceli
Soğuk nevale, belirsiz ve asosyal.
Sakin
Soğukkanlı
Buzadam
Zengin olmak isteyen
😂😂
İnşallah olursun
AMin
Cadaloz tek kelime yetiyor 🤣
😅.
akrep, bekar, hemşire
Bende hemşirelik okuyyorum 🙃
kaçıncı sınıf
1.
ouu daha yenisin başarılar
Teşekkürler...
ricalar
hemşirelerin çoğunda iğne fobisi var sen de onlardan mısın?😜
ya da kandan korkuyorlar
Nerden bildin jsjsj evt çok korkuyorum maalesef ☹️ ataması var diye seçmek zorunda kaldım bu bölümü
tecrübe konuşuyor. sınıfta 28 öğrenciydik. 22 kız 6 erkek. kızların hepsi korkuyordu jsjsjs
Öngörülü
Zeki
Akıllı
Harika
Zeki çalışkan duygusal
Guncele yapma mk
Ne saçmalıyorsun kelimelerine dikkat et sana ne bundan
Sadece gözlemliyorum görüyorum ve susuyorum
Karizmatik sevecen merhametli
Soğukkanlı, anlayışlı, açıkfikirli
Sessiz
Ciddi
Somurtkan
Malın önde gideni
Merhametli sanatçı ruhlu güvenilir 😘
Derin, şaşkın, bilge
Adam adam adam
Agresif serseri aşko 😂😂
Çok konuşan, inatçı, aşk kadını
Sinirli, sakin, komik 😂😂🧚♀️🥳
Yuuhhb
@TeknoSlave ohaaaa
Çüüşşşş
@TeknoSlave brehh brehh jsksks
Yeaaahhh
Anlatamam
Peki anlatmayın 😅hsjsj
Anlatmıcam dedim zaten
Sen bilirsin 😊
Ben bildiğim için dedim zaten niye sürekli onaylıyorsun
Kötü bir şey mi söyledim?
Çok samimi olma benimle
Ne alaka ben sempatik biriyim niye samimi olmaya çalışayım onu anlamadım halla halla terslenmek istiyorsun sanırım . Kabahat bende
Neyse iyi geceler diliyorum...
Güzel olmadıktan sonra sempatik ol ister ne olursan ol boş
Başarılı risk seven enerjik
İyi geceler hanımefendi