Hayallerim gerçekleşmryince elimdekiyle kıymetini çalışmanın zor gelmesi? Hayallere takılı kalmak?

Kafamda genel olarak bulundğm yeri seviyorm ama hayalimdeki yerde değilm düşüncesi var kısaca,,, bu hem işimde hem eşimde oluyo bu düşünce, eşim beni çok seviyor hastayken olsun normalde olsun inanılmaz yardm ediyor ve bana bakıyor ben de onu çok seviyorm ama benm hayalmdeki değildi diyorm ben daha iyisiyle olablrsm diyorm çok gzl bi kızdım üni mezunuydm durumum çok iyiydide nasıl onla evlendm diyorm eşim lise mezunu durumu iyi değil hiç evlendik benm 48 bin borcum var o da 107000 borc getrdi ama yakşklı iyi bi insan benm için şehir değiştrdi ailesini bırakp geldi çokda sevdik ama bu özellikleri aklıma geldkçe kötü oluyorm (kısacası evet sevdk brbrimizi ama ne gerek vardı brzda mantğmı kullanp dön kızım buradanda daha iyisini bul diyeblrdm sevdiğim için devam ettm ama ben ondan iyiydimde neden devam ettim diyorum napıcam ben? ) (Psikolojikmi diye düşünürdüm ama sanrm ben biraz kendimi kandırmışım lise mezunuysa okur durumu düzelir kendini geliştrr vs diye ne gerek vardı diyorm ama hala o gelştrsn düzeltsn bi diye bakıyorm )

Lütfen güzel ve doğru şeyler söyleyin olur mu kırıcı üzücü şeyler söylemeyin yapıcı yormlara ihtiyacım var ve doğrusu nedir bunlar geçer mi ve önmli olmayan şeylermi fkrnizi merak ediyorum tecrübesi bilgisi olanlsr blhassa söylerse mutlu olrm)

Hayallerim gerçekleşmryince elimdekiyle kıymetini çalışmanın zor gelmesi? Hayallere takılı kalmak?