Kişilik & Karakter Karşı cinsin ulaşılmaz /zor olması ilgini çeker mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Karşı cinsin zor olması ilgini çeker mi? Kimi görsek sorsak zorr zati)) Karşı cinsin ulaşılmaz /zor olması ilgini çeker mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayat yeteri kadar zor bir de oradaki saçma sapan zorluklarla uğraşamam 1 0 Yorumla
ReLife98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnsanoğlu aptal olduğu için değer verenler etrafında ağzıyla kuş tutsa bile kıymetsiz, değer vermeyenler de müq gibi davranılıyor. 2 4 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Neden acaba böyle ne gıcık bi durum Yorumla ReLife98 +1 yıl Bilmiyorum ama ben çok ama çok yoruldum. Birini sevmeye başladım ama değer verdikçe umursamıyor gibi ve artık çok yoruldum. Yorumla -ViviR_- +1 yıl En iyisi ederi kadar değer adım Yorumla ReLife98 +1 yıl Elli satır yazı yazayım bana tek satır dönüyor, onunla olmak istediğimi söyledim kafam karışık diyor. Çok yoruldum artık. Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zor olacam ayağına saçma sapan hallere bürünüp, komik ve basit bir görüntü veriyorsa alsın bütün zorluklarını gözümden uzaklaşsın.. 2 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hayır. Gereksiz yere ulaşılmazlara giren insan boğar hiç gerek yok gönlü varsa insanı yormasın. 1 6 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ooo hoş geldin 😀 Yorumla condommm +1 yıl https://youtu.be/QW756up7hNs?si=Tv57Fi8ps0fadcTlSorma sorma 😄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😂 yollara düştün demek Yorumla condommm +1 yıl Aaah ah hemde ne zorlu yollar vivir hanımcığım bir ben bilirim😂 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yaa yazık sana 😂 Yorumla condommm +1 yıl Yok canım lastikler eskidi bi benlik bişey yok aslında 😂 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl İlgimi çekmez. Soğurum sanırım. Hayatım boyunca hiçbir kızla uzun ilişkim olmadı. Toksik olan hiçbir şeye iki gün dayanamadım ben. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ulaşılmaz, zor, yıpratıcı insan beni ancak iter. Ben; beni çeken, herkese zor ve ulaşılmaz bana kolay ve ulaşılabilir olanı severim. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Tam zorluk demeyelim de ilgiyi belli etmeli. Yoksa hiç istek falan kalmıyor bende direkt uzaklaşıyorum. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kolayı herkes elde eder. Önemli olan zoru elde etmektir. Bir şey ne kadar zorsa o kadar özeldir. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Uğraşmayı, zaman ve emek harcamayı seviyorum ben. Ne kadar zor elde edersem o kadar kıymetli olur. 0 0 Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Hayat zaten zor. İnsanların da zor olması çekilmez hal alıyor 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç çekici gelmez.Seven insan değer bilir uğraştırmaz. 1 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Hayır sempatik espirili eğlenceli tatlıdilli olacak 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pek de etkilemez beni. Ulaşılması güç derken eğer yasak aşk gibi bir şeyse bana uzak olsun. 1 0 Yorumla
Freddy1616 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl İşim olmaz, yeterince şeyle uğraşıyorum zaten 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Soğuk ve donuk bir karakterse ilgimi çeker.. Lakin kimseyi ulaşılamaz olarak görmem.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl artık kolay kadınlara alışmışlar.. zor olunca elindeki diğer 4e bakıyor :) 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hayır, kolay lokma severim. 2 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😀😀 Alfia +1 yıl E öyle ama aşkım. Kendini ağırdan satanla uğraşamam kdjf -ViviR_- +1 yıl Güldürdün çiçeğim doğrudur🍒😀
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır ama hemen yüz veriyorsa da güvenmem. Yani insanın bir çizgisi olur önce bir tanır ona göre samimi olur. 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zor olmasıyla ilgisi yok ilgi çeker zor ise yanarız 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zor insanları severim fakat aşırı soğuk yapan tiplere karşı da ben soğuyorum. 0 0 Yorumla
elfytre Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Tabi bence ulaşılamayan şeyler biraz can sıkar takıntı oluşturur o yüzden 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hoşlandıklarım gay çıkıyor 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahaha zaten erkek kalmadı🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artık belli bir yaştan sonra sarmıyor ya uğraşamam kimsenin zoruyla 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet mücadele etmeyi severim 1 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Ulaşılmazı oynayanlardan zerre kadar haz etmem 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır hiç uğraşamam çok itici 1 0 Yorumla
kelebek200 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla böyle şeylerle uğraşan zor diye ulaşmadiği için peşinden koşan insan harbi harbi m@ldir 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet çekerdi 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bir yerden sonra sıkar 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. En çok bu çeker... 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çekmezsss soğurum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. çeker evet 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşırı ilgimi çeker 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çekmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayat yeteri kadar zor bir de oradaki saçma sapan zorluklarla uğraşamam
İnsanoğlu aptal olduğu için değer verenler etrafında ağzıyla kuş tutsa bile kıymetsiz, değer vermeyenler de müq gibi davranılıyor.
Neden acaba böyle ne gıcık bi durum
Bilmiyorum ama ben çok ama çok yoruldum. Birini sevmeye başladım ama değer verdikçe umursamıyor gibi ve artık çok yoruldum.
En iyisi ederi kadar değer adım
Elli satır yazı yazayım bana tek satır dönüyor, onunla olmak istediğimi söyledim kafam karışık diyor. Çok yoruldum artık.
Zor olacam ayağına saçma sapan hallere bürünüp, komik ve basit bir görüntü veriyorsa alsın bütün zorluklarını gözümden uzaklaşsın..
Hayır. Gereksiz yere ulaşılmazlara giren insan boğar hiç gerek yok gönlü varsa insanı yormasın.
Ooo hoş geldin 😀
https://youtu.be/QW756up7hNs?si=Tv57Fi8ps0fadcTl
Sorma sorma 😄
😂 yollara düştün demek
Aaah ah hemde ne zorlu yollar vivir hanımcığım bir ben bilirim😂
Yaa yazık sana 😂
Yok canım lastikler eskidi bi benlik bişey yok aslında 😂
İlgimi çekmez. Soğurum sanırım. Hayatım boyunca hiçbir kızla uzun ilişkim olmadı. Toksik olan hiçbir şeye iki gün dayanamadım ben.
Ulaşılmaz, zor, yıpratıcı insan beni ancak iter. Ben; beni çeken, herkese zor ve ulaşılmaz bana kolay ve ulaşılabilir olanı severim.
Tam zorluk demeyelim de ilgiyi belli etmeli. Yoksa hiç istek falan kalmıyor bende direkt uzaklaşıyorum.
Kolayı herkes elde eder. Önemli olan zoru elde etmektir. Bir şey ne kadar zorsa o kadar özeldir.
Uğraşmayı, zaman ve emek harcamayı seviyorum ben. Ne kadar zor elde edersem o kadar kıymetli olur.
Hayat zaten zor. İnsanların da zor olması çekilmez hal alıyor
Hiç çekici gelmez.
Seven insan değer bilir uğraştırmaz.
Hayır sempatik espirili eğlenceli tatlıdilli olacak
Pek de etkilemez beni. Ulaşılması güç derken eğer yasak aşk gibi bir şeyse bana uzak olsun.
İşim olmaz, yeterince şeyle uğraşıyorum zaten
Soğuk ve donuk bir karakterse ilgimi çeker.. Lakin kimseyi ulaşılamaz olarak görmem..
artık kolay kadınlara alışmışlar.. zor olunca elindeki diğer 4e bakıyor :)
Hayır, kolay lokma severim.
😀😀
E öyle ama aşkım. Kendini ağırdan satanla uğraşamam kdjf
Güldürdün çiçeğim doğrudur🍒😀
Hayır ama hemen yüz veriyorsa da güvenmem. Yani insanın bir çizgisi olur önce bir tanır ona göre samimi olur.
Zor olmasıyla ilgisi yok ilgi çeker zor ise yanarız
Zor insanları severim fakat aşırı soğuk yapan tiplere karşı da ben soğuyorum.
Tabi bence ulaşılamayan şeyler biraz can sıkar takıntı oluşturur o yüzden
Hoşlandıklarım gay çıkıyor
Ahaha zaten erkek kalmadı🙂
Artık belli bir yaştan sonra sarmıyor ya uğraşamam kimsenin zoruyla
Evet mücadele etmeyi severim
Yorucu şeylere gelemiyorum.
Ulaşılmazı oynayanlardan zerre kadar haz etmem
Tam tersine benim için itici olur
Hayır hiç uğraşamam çok itici
Valla böyle şeylerle uğraşan zor diye ulaşmadiği için peşinden koşan insan harbi harbi m@ldir
Evet çekerdi
Bir yerden sonra sıkar
Çok abartmasın
En çok bu çeker...
Çekmezsss soğurum.
Herkesin dikkatinizi ceker
çeker evet
Aşırı ilgimi çeker
Evet maalesef
Çekmez
Hayır uğraşamam
İlgimi çeker