Yapmanız gereken, sizin için çok önemli olan..
İşte tez vermek olur, gireceğiniz bir sınav olur, stajınız olur, sevdiğinizle barışmak olur, çocuğunuzun özel bir günü olur falan..

Yapmanız gereken, sizin için çok önemli olan..
İşte tez vermek olur, gireceğiniz bir sınav olur, stajınız olur, sevdiğinizle barışmak olur, çocuğunuzun özel bir günü olur falan..

Merhaba adminim, son zamanlarda hayatımla ilgili mühim şeyler var tabi ki de.. hangimizin yok ki belli etmesek de hepimiz bir şeyler yaşıyor bir şeyleri çözmeye çalışıyor benim de her zaman ki çözmem gereken muhim konularım var
birde bu siteyle ilgili başarmak istediğim bir hedefim var o kadar.. :)
Benim şuanki #ToDoList böyle
1.) çalıştığım Şirkette 3 Proje teslimi yapmam lazım ki, sonrasında maaşıma zam gelsin. Bunu yeni yıla yetiştirmem lazım
2.) Kendi özel işlerimde artık yazdığım dijital matematik kitabını defterciğini bitirip İnternete koymam lazım
3.) Sosyal medyaya madem girdik: KS de yavaş yavaş ya mod ya Fenomen bir şey de olmak gerek bence bakalım…
4.) daha sonra Vakit bulursam YouTube Kanalı projesi var birde Kişisel İnternet Sitesi kurmuştum bir kaç kişiye, kendime Portfolyo olarak kurma isteğim var. Dünyanın her yerinden iş insanlarının Referansların olacağı bir site.
Önümdeki bir ay boyunca finaller için sıkı bir şekilde ders çalışmam gerekiyor.
Bunun yanında hazırlamam gereken staj ödevlerim de var tabii.
Cevap
10Cevap
Haftasonu sınavlarım var. Çok önemli sınavlar değil ama önümüzdeki birkaç gün en önemli olayım onlar.
Sonrasında ve hatta aylardır güncel şekilde ilk sırada olan bir Amerika olayım var.
Bu sıralar biraz iş yoğunluğunu arttırmam lazım mesai yapmam lazım çok açtık bu ay 😂😂
Verebilecek bir cevabım olsaydı keşke
Adminim ya 😂
Monotonlaştım tamamen djjfg mühim bir şeyim olmadiğına üzülüyorum şu an 😂
😂😂
Bebek tahmini ne zaman beni anlar ve kitap okumaya başlar? Bu mühim bir mesele. Birlikte pencere önündeki koltuklara kurulup, kitap okuyarak zaman geçirmek istiyorum. Oyuncak, araba, düt görmekten bir miktar gına geldi. :)))
Sınavlara çalışmak duaları ezberlemek spor sağlıklı beslenme, bir de doğum günüm de tek başıma yakınımda ki restorant kafeye gidip kutlamak
Cocuk odasına dolap durmam lazım. Bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asmam lazım.. Şu an hedeflerimin arasında sırf bu var
Çocuk kuzenlerimi ziyaret etmek şu sıralar benim için
Bir kaç güne tekrar hala olucam :)) şu an benim için en önemli şey bu
İhaleye hazırlanmak.
Finallerle amansız mücadelemiz yaklaşıyor...
Hazırlanmam gereken bir sınav var, neyse gideyim de çalışayım bu kadar KS mesaisi yeter.
Kafama koyduğum bazı saçma şeyleri gerçekleştirmek. 🤦♀️
Kariyerime nerede devam edeceğimi düşünüyorum..
Sözünün eri insanlarla karşılaşmak
Kendimi hipnoz etmek ve bunun içinde kalabilmek 😄
Dersler var dersler🤦🏿♀️
Kariyerim diyebilirim.
Kâlbimdekiler...🍀🖤🗝️
Planlarım, isteklerim.
Hayatımı yaşamak
Hayatıma nasıl bir yön vermek istediğim
Eğitim hayatı
işlerim
Kpss
intihar etmemek