Kişilik & Karakter İnsanı aklı mı yönetir yoksa duyguları mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sence hangisi daha kuvvetli 🤔 Güncellemeler+1 yıl İnsanlar hissederek düşünmez mi 🤔 İnsanı aklı mı yönetir yoksa duyguları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben her zaman aklımı ve duygularımı yönetiyorum.. ayni biri olmadan diğerinin anlamı kalmıyor benim için eşitler. 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. duygularda beyinle alakalı olduğundan bu sorunun tek cevabı akıl oluyor aklın ne kadar iyiyse o kadar iyi yönetirsin kendini ne kadar s4laksan o kadar b0ka batarsın 0 0 Yorumla
Serhat0202 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl İnsanı aklı değil duyguları yönetir, bugüne kadar hep duygularım yönetti hepte bu yüzden kaybettim 0 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Belli bir yaşa kadar duygular ve iç güdüsüyle yönetir, yaş ilerledikçe duygu ve iç güdülerin bir kısmının yerini akıl almaya başlar 0 0 Yorumla
00Rüya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duyguları mesela merhamet duygusu yapmaman gereken şeyi sonucu kötüde olsa vicdanın yaptırır iyi olan ama senin için kötü sonuçlanacak olaylar gibi 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhamet sahibi insanı duyguları zalim insanı nefsi ve aklı. Zeki insanı ise ikisi 0 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Aklî selim olduğumu düşünmüyorum bu yüzden b duygular demek istiyorum 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bu sana bağlı dostum. Buna ancak sen karar verirsin. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yerine göre Aşk tutku vs olunca duygular genelde mantık merhamet vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bazen ihtiyaçları bazen eksikleri bazen arzuları bazen arzuladıklar 0 0 Yorumla
Sevooo05 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Duygular ama her zaman aklimizla hareket etmemiz lazim 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Benim aklım duygularımdan her zaman ağır basıyor 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. akıl duygularda eslik eder 0 0 Yorumla
hapşuuuu749201074 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl İnsanları bilmem beni aklım yönetir 💅 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisinin ortası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben her zaman aklımı ve duygularımı yönetiyorum.. ayni biri olmadan diğerinin anlamı kalmıyor benim için eşitler.
duygularda beyinle alakalı olduğundan bu sorunun tek cevabı akıl oluyor aklın ne kadar iyiyse o kadar iyi yönetirsin kendini ne kadar s4laksan o kadar b0ka batarsın
İnsanı aklı değil duyguları yönetir, bugüne kadar hep duygularım yönetti hepte bu yüzden kaybettim
Belli bir yaşa kadar duygular ve iç güdüsüyle yönetir, yaş ilerledikçe duygu ve iç güdülerin bir kısmının yerini akıl almaya başlar
Duyguları mesela merhamet duygusu yapmaman gereken şeyi sonucu kötüde olsa vicdanın yaptırır iyi olan ama senin için kötü sonuçlanacak olaylar gibi
Merhamet sahibi insanı duyguları zalim insanı nefsi ve aklı. Zeki insanı ise ikisi
Aklî selim olduğumu düşünmüyorum bu yüzden b duygular demek istiyorum
Bu sana bağlı dostum. Buna ancak sen karar verirsin.
Yerine göre
Aşk tutku vs olunca duygular genelde mantık merhamet vs
bazen ihtiyaçları bazen eksikleri bazen arzuları bazen arzuladıklar
Duygular ama her zaman aklimizla hareket etmemiz lazim
Benim aklım duygularımdan her zaman ağır basıyor
akıl duygularda eslik eder
Yerine göre ikiside yönetir.
İnsanları bilmem beni aklım yönetir 💅
kafasina gore
Ruhu
İkisinin ortası
Oda insan bağlı değil mi, Akıl