Benim neyim var? Lütfen yol gösterin?

bende uzun bir süredir olan bişeyi paylaşacağım size ben hiçbirşeyden keyif alamıyorum 3 yıllık evliyim 6 aylık bir bebeğim var evlendiğimden beridir var bu hisler ama bebeğimden sonra daha da arttı sadece bebeğimi severken mutluyum onu çok seviyorum ama eşimle aramız açıldı uzağız eskisi gibi değiliz ben mutlu olmak için hep bişeyler yapmak istiyorum mesele bişey almak ya da bir yere gitmek yani onları yaparken de çok mutlu olduğum söylenemez yani mesela dışarı çıkıp geziyorum o an kafam dağılıyor ama sonra eve gelince yine aynı şeyleri hissediyorum aklım hep eski mutlu olduğum zamanlarda öğrencilik yıllarımda ya da eskilerde işte.. bu neden böyle oluyor bazen psikoloğa gitmek istiyorum ama zamanım yok gidemiyorum evde eşimle genelde tartışıyoruz ben hareketlerine her lafına takılıyorum incelik bekliyorum yok ya da bir şey yapıyor bütün gün kavga ediyoruz bebeğim de bu huzursuzluğu hissedecek diye ödüm kopuyor. Ona kötü bir anne olmak en korktuğum şey.. benim ailemde hep kavga vardı hep huzursuzduk o yüzden mi böyleyim bilmiyorum.. eşim beni çok seviyor ama benim bu huyum ya da ruh halim düzelmedikçe mutlu olamam olamayız sanmıyorum. Uzun oldu biliyorum ama içimi dökecek kimse yok başka. Teşekkür ederim okuduğunuz için 🥺
Benim neyim var? Lütfen yol gösterin?