Ulan en sevdiğimiz arkadaşımız bile bize iş koyuyor işi düşünce arıyor işi düşmeyince ya kanka uyuyordum diyor
var mı sizde de böyleleri
Ulan en sevdiğimiz arkadaşımız bile bize iş koyuyor işi düşünce arıyor işi düşmeyince ya kanka uyuyordum diyor
var mı sizde de böyleleri
Arkadaşım zaten o şoku yaşattığı kişiyle konuşayım diye kontör yolladı o zaman kontör derlerdi sor ona sorular diye sonra işte arardı işi düşünce yani bir şey olursa ben bu durumu sevmiyordum ama kurtulamıyordum kızdan en son 2013de mesaj attı dedi ki sana bir süprizim var yani yine işe düştü ben hayır gelmicem dedim trip attı onun imtihanın acısını umursamadı sonra zaten o şok olan yine oldu tuzak kurdular çünkü ilk defa bağırdım hesap sordum umursamadım çünkü beni kaale almadı sonra doğruysa olanlar ona olmuş o çocuk yüzünden öldürülebilirdim çocuk iki kere tehdit etti aramızı bozmaya çalıştı en son zaten doğruysa kıza tecavüz etmiş tehdit etmiş ama işte o çocuğu ben kurtulamıyorum dediğimde acıyorum bu çocuğa diyip haberin olsun numarasını aldım diyip sevgili olmasaydın? ve benden intikam almasaydın? senin başına bir şey gelemezdi ama dediğim gibi etme bulma dünyası demişler
Vay be olaya bak geçmiş olsun
Saolun
Cevap
1Cevap
olur bu zaman da maalesef
Eskiden vardı artık yok hayatımdan çıkarttım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar