Kişilik & Karakter Kendinle ilgili en çok neyi seviyorsun? Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hadi bakalım yorumlara kendinizde en çok sevdiğiniz şey nedir? Kendinle ilgili en çok neyi seviyorsun? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kendimde tüm özelliklerimi severim 1 1 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl En çok sevdiğin arasında böyle gözünle ısırdığın bir huyun yokmu? hepsini aynı derecede sevemezsin insan kalbi buna müsade etmez : )))
fox_098 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Önyargılı olmamak, her olasılığa şans vermek, acil durumlarda sakin kalabilmek 1 1 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Evet çok güzel huylar bende her olasılığa şans verme harici diğer ikiside var : ))) Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Herşeye rağmen yaşamayı seviyorum 1 3 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Süper bir haslet umarım bize de bulaşır😁 Yorumla Kaunis +1 yıl İnşallah.🙂Hayat bir imtihan zorlukları elbette var ama bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. Ne yaşarken ne öldükten sonra pişman olmayacak şekilde yaşayabilirsek ne ala... Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Aynen öyle abla haklısın inşallah... Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her şeyi seviyorum 😄 1 3 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl En çok sevdiğin arasında böyle gözünle ısırdığın bir huyun yokmu? hepsini aynı derecede sevemezsin insan kalbi buna müsade etmez : ))) Aliasing26 +1 yıl Herkesle mesafeli ama iyi olmam kafam o konuda rahat 😅 Wolfalpha182 +1 yıl 😄yaa evet çok iyi bir huy bu ben seninle ilk konuştuğumuzda farketmiştim bu huyunu : )))
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mükemmel ve eşsiz olmam. 1 1 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl süpersin kardeşim☺️ Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Ayırım yok bütün olarak seviyorum 1 2 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl En çok sevdiğin arasında böyle gözünle ısırdığın bir huyun yokmu? hepsini aynı derecede sevemezsin insan kalbi buna müsade etmez : ))) Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Gamsızkedersiz diyorum o zaman 🙂 Yorumla
insan_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbişey 1 6 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Neden kendini sevmiyorsun? Yorumla insan_68 +1 yıl Gıcık biriyim çünkü Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Bende öyleyim ama kendimi seviyorum sanki bütün insanlar iyi birisiymiş gibi davranmamalısın kardeşim. Yorumla insan_68 +1 yıl Kimseyle anlaşamıyorum eskiden böyle değildi Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Kimseyle anlaşamamın sebebi sen değilsin onlar : ))bunu anlamalısın ve böyle devam etmelisin... Yorumla insan_68 +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendimde tüm özelliklerimi severim
En çok sevdiğin arasında böyle gözünle ısırdığın bir huyun yokmu? hepsini aynı derecede sevemezsin insan kalbi buna müsade etmez : )))
Önyargılı olmamak, her olasılığa şans vermek, acil durumlarda sakin kalabilmek
Evet çok güzel huylar bende her olasılığa şans verme harici diğer ikiside var : )))
Herşeye rağmen yaşamayı seviyorum
Süper bir haslet umarım bize de bulaşır😁
İnşallah.🙂
Hayat bir imtihan zorlukları elbette var ama bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz. Ne yaşarken ne öldükten sonra pişman olmayacak şekilde yaşayabilirsek ne ala...
Aynen öyle abla haklısın inşallah...
Her şeyi seviyorum 😄
En çok sevdiğin arasında böyle gözünle ısırdığın bir huyun yokmu? hepsini aynı derecede sevemezsin insan kalbi buna müsade etmez : )))
Herkesle mesafeli ama iyi olmam kafam o konuda rahat 😅
😄yaa evet çok iyi bir huy bu ben seninle ilk konuştuğumuzda farketmiştim bu huyunu : )))
Mükemmel ve eşsiz olmam.
süpersin kardeşim☺️
Ayırım yok bütün olarak seviyorum
Gamsızkedersiz diyorum o zaman 🙂
Hiçbişey
Neden kendini sevmiyorsun?
Gıcık biriyim çünkü
Bende öyleyim ama kendimi seviyorum sanki bütün insanlar iyi birisiymiş gibi davranmamalısın kardeşim.
Kimseyle anlaşamıyorum eskiden böyle değildi
Kimseyle anlaşamamın sebebi sen değilsin onlar : ))
bunu anlamalısın ve böyle devam etmelisin...
Teşekkürler.
Mantığımı dinlemeyi severim