Sebebi ne olursa olsun biriyle kavga eden kadın ya da erkek beni çok korkutuyor. Filmlerde gördüğüm zaman bile hoşuma gitmiyor. Sizinde böyle mi?
Havalı tabikii😍
Evet korkutucu 🥺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebebi ne olursa olsun biriyle kavga eden kadın ya da erkek beni çok korkutuyor. Filmlerde gördüğüm zaman bile hoşuma gitmiyor. Sizinde böyle mi?
Bana göre ezikler.. yani sorunları kavga ile çözmeyi deneyen tipler... bence insanlar sorunlarını konuşarak anlaşarak çözmelidir.. asıl olması gereken bu.. ama kavga edenlerin amacı zaten karşısında ki kişiye zarar vermektir
Evet zarar vermenin doğuracağı sonuçları önemsemedikleri için beni çok korkutuyorlar
☺️
eğer birine öfkeliysen ve kavgaya karıştıysan çok korkmuyosun da uzaktan şahit olunca korkutucu gelebiliyor. en son biri kavga ettiğinde kafa atmıştı ötekine bağırmalar eşliğinde, millet panik olmuştu.
daha önce ben kavga etmiştim arkadan biri yumrum atmıştı peşpeşe vurup pert etmişti beni o öfkeyle yüzüm gözüm patlak olsa bile ana bacı hepsine sövmüştüm yüzlerine pert olsam bile. gözümü açamıyodum düşün
İnsan psikolojisini olumsuz etkileyen ve derin izler bırakan sahnelerdir. Bir kavgaya tanık olmak bile uzun süre hafızadan silinmeyecek, rüyalarına girecek endişelere, duygu durum bozukluklarına sebep olabilir. 🐞
Çok güzel yazmışsınız
Cevap
3Cevap
Kavga eden bir insan gözümde iticidir cahildir. Başka yöntemler varken kavgaya başvuran insan başka bir yok bilmiyordur çünkü.
Korkutucu değil de can sıkıcı diyeyim benim için, tartışmalardan ve kavgalardan haz etmem
Gerçek bir kavgaya denk gel bakayım nasıl çığlık atıp kaçıyorsun:)
Aksini iddia ettimmi sence :)
Görünce kaç zaten kız başına işin ne
Senin erkek başına işin ne? Ailen öğretmedimi sana kavgadan beladan uzak dur diye? Erkek olmak sizi güçlü ya da yenilmez yapmaz.
Kızım harbi adamı hasta edersiniz. Ulan oradan bir şey seker gelir ölürsun. Bize bir şey olmaz rahat ol 😂
Ay havalara bak. Oğlum sen iron Man misin? Sendeki özgüven sanılan ama aslında aptal cesareti olan şey bende olsaydı dünyayı feth ettim sanardim
Uzatma kanks. Gözden düştün sohbet bitti
İyyy kro kro laflar
Evet kavga asla çözüm olamaz
korkutucudan başka ahlaksız adi pisliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?