Kişilik & Karakter Ölene kadar affetmeyeceğini biri var mı? _Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ahım ölene kadar... https://youtu.be/j0AWZ24JWnE?si=LyARubVz5W9ihjZu Ölene kadar affetmeyeceğini biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Bazı meseleler mahşere kaldı. Affetmek falan değil mesele hakkımı helal etmediğim var. Öteki taraf biraz çetrefilli geçecek gibi duruyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Kötüler var.. yani bana kim kötülük yaptıysa onları affetmeyeceğim hiç bir zaman 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Var biyolojik bağım olan biri 😒 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kin gütmem nefret tutmam.Allah affetsin herkesi. Affetmemeyi kibirden sayarım. 1 5 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Kibirli miyim ben Yorumla guapomorena +1 yıl Kendi adıma konuştum, kibirli misin? Yorumla _Milagros_ +1 yıl Bildiğin bişeyi sorma bence Yorumla guapomorena +1 yıl Bilmediğim için soruyorum Yorumla _Milagros_ +1 yıl Kibirli değilim Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır yok, orada bile tekrar karşılaşmak istemediğim için herkese hakkımı helal ediyorum. 2 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kim varsa sevgiyle affettim ☺️ gönülleri rahat olsun 🌸 1 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Böyle büyük bir duyguya ev sahipliği yapamam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu kızlar ne kılığa gireceğini şaşırdı yeminle 0 4 Yorumla _Milagros_ +1 yıl Ne diyosun bro Cevap sahibi +1 yıl bor minerallerinden 😂ya klipteki kıza baksana _Milagros_ +1 yıl Soruya odaklan sen napcan klibi Cevap sahibi +1 yıl niye o soruda yokmu
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok ben affederim ama eskisi gibi olamam 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Herkese hakkım helal olsun. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. kimse yok herkesi affetim ben 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Eve var 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı. Ahın kime? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazı meseleler mahşere kaldı. Affetmek falan değil mesele hakkımı helal etmediğim var. Öteki taraf biraz çetrefilli geçecek gibi duruyor.
Kötüler var.. yani bana kim kötülük yaptıysa onları affetmeyeceğim hiç bir zaman
Var biyolojik bağım olan biri 😒
Kin gütmem nefret tutmam.
Allah affetsin herkesi. Affetmemeyi kibirden sayarım.
Kibirli miyim ben
Kendi adıma konuştum, kibirli misin?
Bildiğin bişeyi sorma bence
Bilmediğim için soruyorum
Kibirli değilim
Hayır yok, orada bile tekrar karşılaşmak istemediğim için herkese hakkımı helal ediyorum.
Kim varsa sevgiyle affettim ☺️ gönülleri rahat olsun 🌸
Böyle büyük bir duyguya ev sahipliği yapamam.
bu kızlar ne kılığa gireceğini şaşırdı yeminle
Ne diyosun bro
bor minerallerinden 😂ya klipteki kıza baksana
Soruya odaklan sen napcan klibi
niye o soruda yokmu
Yok ben affederim ama eskisi gibi olamam
Hayır yok. Herkese hakkım helal olsun.
Herkesi affettim.
maalesef 3 kişi var
kimse yok herkesi affetim ben
Eve var
Hayır yok