Güncellemeler
+1 yıl
KADIN YÜZÜ
Eğer fotoğrafta ilk baktığınızda bir kadın yüzü görüyorsanız kibar ve dikkatli bir insansınız demektir. Ancak yaşadığınız kişiler ve iş ortamı yüzünden yorgun düşmüş görünüyorsunuz. Bazı konularda kendinize baskı uyguluyorsunuz. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Önemli bir kural: Çevrenizdeki insanlan sizi etkilemelerine izin vermeyin. Kendinizi düşünün ve bazen bencil de olun.
Eğer fotoğrafta ilk baktığınızda bir kadın yüzü görüyorsanız kibar ve dikkatli bir insansınız demektir. Ancak yaşadığınız kişiler ve iş ortamı yüzünden yorgun düşmüş görünüyorsunuz. Bazı konularda kendinize baskı uyguluyorsunuz. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Önemli bir kural: Çevrenizdeki insanlan sizi etkilemelerine izin vermeyin. Kendinizi düşünün ve bazen bencil de olun.
Güncellemeler
+1 yıl
İKİ AT
Eğer ki resimde iki at görüyorsunuz bu sizin sabırlı bir insan olduğunuza bir işarettir. Detaylara dikkat eden bir insansınız. Bu sizin aşık olduğunuza işarettir. Aşık değilseniz bile çok yakında büyük bir aşk yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi çok şanlı bir insan olacak ancak sizi elde etmek için çok çalışmalı. Bazı konularda iltimas sağlarsanız güzel bir ilişki hayatınız olabilir. Resimdeki vahşi atlar gibi her engeli aşabilecek bir gücünüz bulunuyor
Eğer ki resimde iki at görüyorsunuz bu sizin sabırlı bir insan olduğunuza bir işarettir. Detaylara dikkat eden bir insansınız. Bu sizin aşık olduğunuza işarettir. Aşık değilseniz bile çok yakında büyük bir aşk yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi çok şanlı bir insan olacak ancak sizi elde etmek için çok çalışmalı. Bazı konularda iltimas sağlarsanız güzel bir ilişki hayatınız olabilir. Resimdeki vahşi atlar gibi her engeli aşabilecek bir gücünüz bulunuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın yüzü gördüm ben :D :D neyim şimdi
Güncellemeyi oku istersen 🙂
Okudum
Cengizhan'a benzeyen bir kadın..😄
😂😂
Masmavi gökyüzünü ve denizi görüyorum. Ne göreceğim kan görüyorum kan. Vahşet görüyorum. Dehşet görüyorum.
İşten yorgun gelmiş olmama rağmen o 2 atı görebildim :D
😂😂😂
Kadın yüzü gördüm, tam da bana uygun bir açıklama olmuş.
2 sinide aynı anda gördüm nolcak şimdi
At yani
Güncelleme de yayınlandı
Gerçekten çok sabırlı yım teşekkür ederim
At gördüm
😸😸 sen ne görmüştün
İlk baktığımda yüz görmüştüm
Kadın yüzü
Güncellemede yayınlandı
At var