Seven adam yok çatlaktı yok selülitti bunlara dikkat eder mi yok yüzünde bugün sivilce çıkmış sırf bunlar için sevdiğinden soğur mu?
Yoksa seviyorum ama soğurum diyenler var mı aramızda?
Yoksa seviyorum ama soğurum diyenler var mı aramızda?
Saçmalamayın. Bu tarz şeylerden soğuyan insan sevmiyor demektir. Ben karşımdaki kızın fiziğinden ziyade yüzüne ve karakterine bakarım. Beğenmiş ve karakterini de sevmişsem vücudunda elbette deformasyonlar olacaktır, fiziği mükemmel olmayabilir bunların hiçbir önemi yok. Eski sevgilimin kolunda kocaman bir doğum lekesi vardı kabarıktı çoğunun gözüne itici gelebilir ama beni hiç rahatsız etmiyordu mesela.
Seven insan böyle şeylere takılmaz ;-)
Cansınız :)
Eyvallah ;-)
Emin ol soğumaz sevgilimin kendini en çirkin hissettiği hali bile bir damla farkı gelmiyor bana her ne olursa olsun ona sıkı sıkı sarılıp kokusunu içime çekmek istiyorum.. saçlarıni okşamak istiyorum en güzeli gözlerine dalmak istiyorum sivilce neymiş çatlak selülit neymiş canı cehennemee seven hertürlü sever..!
Sevmek adamı nasıl bir şey yapıyor böyle ya :)
Aynen öyle ben 10 yıl sevdim hala seviyorum savaştım ve kazandım onu.. şimdi Üniveriste bitti mi öyle bir düğün yapacam ki ona rüya gibi ve ona sarılmadan bir gece bile uyumayacam..
:-) ;-)
Cansınız mutluluklar dilerim çok çok mutlu olun :)
Sağolun bu güzel dileğiniz için.. :-)
sadece seven değil hiçbir erkek bakmaz. nefes alanı bulmuş bir de bunayacak mı :D
Cevap
13Cevap
çatlağına kurban selülitini yerim derim ben zaten vücut geliştirmeciyim soğumam derim seni fittness yaptırayaım ne selülit kalık ne çatlak.
Hahahah sevince çok güzel oluyorsunuz beyler :) ^^
Makine mi bu kardesim tabiki sivilcesi de çıkıcak saçları da bozulacak alerji de olup kıpkırmızı domates gibi de gezebilir ne önemi var ben çok seviyorum mesela asla soğumam istesem bile soğuyamam
Dimi yaa ^^
Evet ayrıca çatlak ve selülit demişsin ben fit olmama rağmen diyorum ki önemsiz şeyler :D.
Cansın :)
Hayır seven adam severse adam gibi sever aşık olmuşsa bir kez onemsemez ayrıca sevgilimisin? Büyük ihtimalle değilsin o yüzden sordun
Doğrudur valla.
Yok sevgiliyim ama merak ettim sadece yüzümün çok tatlı sevimli masum olduğunu söyler azıcık bir çatlak vs. var acaba evlenince soğurmu diye merak ettim zaten 58 kiloyum fazla kilomda yok ama olunca oluyor işte.
Ki hamilelikten sonra kadınlarda %99 oluyor bu çatlak selülit vs.
Bir şeycik olmaz soğumaz şahsen bende soğumazdım bir kez zaten evlenmek istiyorsa sana bağlanmıştır kolay kolay bırakamaz 😎
Ben soğumam sahsen yani soğuyan zaten asik değildir asik olduğunu saniyodur
Onlardan değil de kız bu nasılsa beni seviyo amaan deyip kendini salarsa bakımsız olursa dikkat etmezse soğurum
Yok öyle g*t göbek salmış bir kızdan bahsetmiyoruz burada :)
seni seven öyle sevmiş zaten niye dert etsin ki bunları
Seviyorsa gerçekten soğumaz. Çünkü kalp gözüyle bakar sevdiğine
Heralde yahu oldu olcak çuvalla yatalım mk :D
Yani soğursun?
Soğumam diyen ağır yalancıdır öyle söylim.
Valla bir yorumlara göz at diyorum bu kadar insan yalan söylemez heralde :)
Emin ol öyle onlar kadın nefesine hasret kekocanlar kendini kandırcaksan o tarafı seç :D
Tamam yorumunu dikkate alıyorum o halde :)
Yani al bencede hangisi yaşamış bu durumu onu geçtim hangisinin elinin altında hatun var atış serbest böyle :D
seven ınsan oyle seylere dıkkat etmez
Bence soğurlar.
soğumaz, doğal bişey
Soğumaz
hayır ben soğumam
sogumaz
Bence yapmazlar be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar