Kişilik & Karakter Bazen herşeyi sadece uzun uzun seyrederek yaşamak istediğin oluyor mu? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Herşeyi ama Herşeyi.. hiç konuşmadan.. sadece seyrederek.. Sonsuz bir sakinlikle..ama buna da şükür 🌠 Bazen herşeyi sadece uzun uzun seyrederek yaşamak istediğin oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır olmuyor. Her şeyi seyredemem. Kötü şeyleri izlemek istemem güzel şeyleri de sadece seyrederek vaktimi harcayamam içinde olup yaşamak isterim 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Uzun uzun seyrederek ve hayal ederek yaşamak istiyorum ben 1 3 Yorumla Wineandorange +1 yıl Tasımızı tarağımızı toplayalım hemen sayın kraliçem bilet aldım ikimize. Değişiklik olsun diye ömrümüzün geriye kalan yarısını Jüpiter'de yaşayalım.. Uzaylılar dedi ki gezegen değiştirme şansınız var ama bilet iadesi yok..🥳 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gidelim prensesim yıldızlarda yaşayalım artık yetti 🥳🌟 Yorumla Wineandorange +1 yıl Kesinlikle 🥳🌠 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Meraktan yaşıyorum ne olcak diye. 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Ah be çiçeğim 👀 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Oluyor tabikideee hatta deniyorumda ama sonra nereye kadar böyle gidecek yaşaman hissetmen gerek diyip atılımlar gösteriyorum. 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen oluyor evet o kadar yorucu şeyler yaşadım ki bu güzel olurdu 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Bu bende hep olmuştur. 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zaten uzun uzun bakarak yaşıyorum tepkisizim 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Oluyor evet. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmuyor 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. evet ara sıra... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır olmuyor. Her şeyi seyredemem. Kötü şeyleri izlemek istemem güzel şeyleri de sadece seyrederek vaktimi harcayamam içinde olup yaşamak isterim
Uzun uzun seyrederek ve hayal ederek yaşamak istiyorum ben
Tasımızı tarağımızı toplayalım hemen sayın kraliçem bilet aldım ikimize. Değişiklik olsun diye ömrümüzün geriye kalan yarısını Jüpiter'de yaşayalım.. Uzaylılar dedi ki gezegen değiştirme şansınız var ama bilet iadesi yok..🥳
Gidelim prensesim yıldızlarda yaşayalım artık yetti 🥳🌟
Kesinlikle 🥳🌠
Meraktan yaşıyorum ne olcak diye.
Ah be çiçeğim 👀
Oluyor tabikideee hatta deniyorumda ama sonra nereye kadar böyle gidecek yaşaman hissetmen gerek diyip atılımlar gösteriyorum.
Bazen oluyor evet o kadar yorucu şeyler yaşadım ki bu güzel olurdu
Bu bende hep olmuştur.
Zaten uzun uzun bakarak yaşıyorum tepkisizim
Oluyor evet.
En çokta geçmişim
Olmuyor
evet ara sıra...