Ben olaylar ve sakarlıklar insanıyım annemin kulaklığını fırında unutmuştum nasıl oldu girdi hiçbir fikrim yok ilk tepkim de sen buralara nirden geldin di zaten (yenisini aldım hatamı telafi ettim)

Ben olaylar ve sakarlıklar insanıyım annemin kulaklığını fırında unutmuştum nasıl oldu girdi hiçbir fikrim yok ilk tepkim de sen buralara nirden geldin di zaten (yenisini aldım hatamı telafi ettim)

Telefonum bozulmuştu yeni telefon almıştı abim. Yatağın çarşaflarıni çıkarıp makinaya atmıştım. Sonra telefonu bulamadım. Annemin telefonundan aradım. Bir baktım makinadan ses geliyor. Telefonun görüntü yavaş yavaş gitmeye başlamıştı. Kurutma makinasıyla ağlaya ağlaya kuruttum. 3 gün pirinçte beklettim. Sadece aç kapa yaparsam şarj alıyordu. Yaklaşık 2 sene kullandım. Aynı zamanda çok defa düşürdüm ve üstüne ayran döktüm. Hoparlör bile hasar görmedi. Yaklaşık iki yıl kullandım. En son yataktan kalkarken elim boşaldı telefon bildiğin sırt üstü yere düştü ekran tuz buz gibi paramparça oldu ama dokunmatik hiçbir hasar almadı ve siyahlık bile yoktu. Merak edenler için telefon markası (general Mobile gm8) Ve abim yeni telefon aldı eski olan hala evde anı niyetine duruyor. (Ve hala çalışıyor sadece şarj çok çabuk bitiyor)
Maşallah zırh gibi telefonmuş maşallah😂başına her şey gelmiş bende çok fazla telefon kırmışımdır babannemde kaldığım zaman çarfaşı çırpmak istemiştim içinde telefon olduğunu unuttum hemde fark etmedim telefon bildiğin ikiye katlanmıştı yenisini aldık mecburen 😂😅
Evet evet bende çok kırdım. Ama sen uzay roketi gibi havaya ucurmussun telefonu helal olsun fjxndnxnxns
Kakxjskxjsk evet bir kere de cebimden sürüklenip üç yüz metre ileri gitmişti dışarıda iken allahtan bir şey olmadı kılıf vardı benim 😂😅
Elimi yaktım dün, ve geçen hafta çarşamba gününü perşembe zannedip başka bir şehre seminer için gittim.. oraya vardığımda perşembe olmadığını anladım.. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. ara sıra oluyor işte böyle şeyler
Geçmiş olsun bende günleri çok şaşırırım ama şehir değiştirdiğim olmadı kötü olmuş😬
Teşekkür ederim,, ben genelde böyle değilimdir ama oluyor işte bazı dönemler,, o kadar yolu tekrar dönmem, kalma gibi bir şansımın olmaması, diger gün tekrar gitmem,, baya bana ders oldu, bir daha günleri şaşırmam kesin🤦🏻♀️
Arkadaş'ın arabayı alıp yol üstünden de arkadaşı alıp evine gidecektik yolda giderken de alıcağım arkadaşla telde konuşuyorum neyse işte dalmışım apartmanın önüne gelince farkına vardım
Sonra arkadaşını almaya mı gittin skxnskxns
Ah be taci😂😅 ben de söve söve giderdim bu arada ajanajsjsj
Bazen sabah 6-7 gibi evden çıkmam gerektiğinde bende bu konuda çok yaratıcı oluyorum😂😂
Acun Ilıcalı olsa hayatımızda herkes işe 10 da gelse dese 🥲 işte hayal garibanın ekmeği🥲🐕 garip kont emojisi gelsin ne olur elind ekmekle nakxmskdmskd tam beni yansıtan emoji
Evet şu an bende bir pişman oldum aklıma gelmedi ansjsjdkss
Tamam , yazarım 😂😅
İnşallah görürüm sorunu keşfette yoksa bana çıtlat 😅😂
Cevap
9Cevap
genelde telefonu açık unuturum
Ocağın altını açık unutuyorum. Pazar günü sütün altını açık unutup 3 saat sonra geldiğimde farkettim🤦♀️
Benimde camasir makinasina nasil girdi aklim almiyo bi baktim esyalarla donuyoo daha yeni almistimm
Ciddi bir yürek yangını bu arada bende şok olmuştum ilk gördüğüm de mutfağa her girmem olay zaten snzjsjdhs
😂😂
Hep bir şeylerin yerini unutup yanı başımda buluyorum 😂
Genelde evden çıkarken oluyor çoğu zaman. Evden alacağım bir şeyi unuturum.
Herşeyi yapabiliyorum kendime geldiğimde ne alaaka diyim jxbxjd
Kahve içecektim çayı üzerine döktüm su yerine.
Otobüs kartımı farketmeddn düşünmüşüm apartmanda bir komşu yerde görüp getirmisti 😅
Kardeşimin çorabını tencereye atıp pişirmiştim mercemek çorbasıyla.
İki çaydanlık bir tencere yaktım 🤦
Çaydanlık nasıl yandı yahu
Altına su koymadan ateşi açmışım sonra da unuttum ateşi açtığımı iyice yandı 🙈😂
Fırında kulaklı ımmm çok leziz geliyor kulağa 🤣
Kazara yanlış otobüse binmem
Yazık yav erimiş. 😂
Analar neler doğuruyor dedikleri bu olsa gerek
olmam öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?