Kişilik & Karakter Sürekli içinizden affettiğiniz biri var mı? DuyguTerörü Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ne yaparsa yapsın kızsanız bile bir süre sonra affettiğiniz işte anladınız bence :D Sürekli içinizden affettiğiniz biri var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır ben hataya göre karar veririm.. 0 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mesajlara her geç cevap verdiğinde bir tık sinirleniyorum sonra da kendi kendime affedip cevap veriyorum. İkisi de içimde yaşanıp bitiyor djdj 0 4 Yorumla DuyguTerörü +1 yıl yaaa çok tattlı djjsd onun haberi bile yok ama ne kavgalar dönüyo içinde Yorumla Sessizbiokur +1 yıl Evet ama daha da devam ederse artık diyeceğim. Sohbetteyken her mesaja en az 1 dk geç cevap verince bir noktadan sonra çok sinir bozucu oluyor dbdb Yorumla DuyguTerörü +1 yıl sohbet sırasında neden öyle yapıyor ki ilginç gün içinde olsa neyse belki de Yorumla Sessizbiokur +1 yıl İşte ben de anlamıyorum. Devam ederse soracağım bakalım Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Affedip sonra nefret ettiğim var 😂😅 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet arkadaşlarım var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır ben hataya göre karar veririm..
Mesajlara her geç cevap verdiğinde bir tık sinirleniyorum sonra da kendi kendime affedip cevap veriyorum. İkisi de içimde yaşanıp bitiyor djdj
yaaa çok tattlı djjsd onun haberi bile yok ama ne kavgalar dönüyo içinde
Evet ama daha da devam ederse artık diyeceğim. Sohbetteyken her mesaja en az 1 dk geç cevap verince bir noktadan sonra çok sinir bozucu oluyor dbdb
sohbet sırasında neden öyle yapıyor ki ilginç gün içinde olsa neyse belki de
İşte ben de anlamıyorum. Devam ederse soracağım bakalım
Affedip sonra nefret ettiğim var 😂😅
Evet arkadaşlarım var