Erkek kötü olduğunda kadın istemese bile çocukluğunda o ortamı yaşadığı için erkeğe bağlanıyor ve bu yüzden erkeklere "bana kıymet gösteren iyidir" safsatalarını ortaya atıyorlar diye düşünüyorum.
Ve çoğunlukla da kadına değer vermeyen adama kadınlar ölüp biterler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaçan kovalanır algısı, evet kadınların geçmişten yaşadığı ağır travmatik vakaları yüzünden yanlış kişilere bağlanırlar ve sonuçları hep üzüntüye sonuçlanmıştır.
Erkekler de genelde onun üstüne titreyen karısı varken gidip de onu parası için kabul eden m3treslere gidebiliyor.
Erkegin gözü dışarda olduğu için kadın onun üstüne titriyor işte, erkegi elde etseydi sıkılacaktı adam doğru olanı yapıyor 😂
Sen her kadini psikopat sever saniyorsun herhalde.. Bu tur de yeni turedi. Allah sizleri bizden uzak tutsun.
Bak sana şu kadarını söyleyeyim. Ben mesela kadınlari ilk buluşmada direkt dudagindan öpen biriyim ve bundan hoslanmayan hiçbir kadın olmadı. Ve bu kadınların inanılmaz hoşuna gidiyor.
Erkek bazen kadında gizem duygusunu olusturmali ki kadında kaybetme korkusu olsun adama baglansin.
İlla psikopat olmaya gerek yok ama erkek eğer bir kadınla yatmak istiyorsa birazcık gizemli gozukmeli, yoğun olmalı. Ve kadınların söylediğine değil yaptığına bakmak gerektiğini biz erkekler şu anda çok iyi biliyoruz
Elbette anlatmaktan cekiniyorsa bazi seylerde zaman veririm ama surekli yapiyorsa sogurum. Beni pesinden kosturan erkek iliskiye zarar verir. Kiz gibi hissediyorsa erkege gitsin. Doga da bile erkek kadinin pesinden kosar. Derdi heyecan vermekse lunaparka gidelim😅 ya da baglasin gozlerimi ve gul dolu bir yere gotursun. Al sana heyecan😀
İşte yazdığın gibi basit olmuyor bu işler.
Sürekli yapan erkek tabii sogutur. Erkek kötü olursa ve ayda bir bir iyilik yaparsa ve o iyilik sadece o kadına özel bir şey olursa o kadın için inanılmaz kiymetli olur.
Erkek kadının peşinden kosmali sözü de tartışmalı. Mesela erkek bir anda kadını dudağından opebilmeli. Ama bunu da sanki o anda erkeğin kendisi de beklemiyormus gibi yaparsan ve bir iki saniye kadının yüzüne bakarsan kadın kendisi öpüşmeye devam eder. Ben bunu çok gozlemledim. Özellikle erkek tutkulu olmasa bile tutkulu bir öpüşmeyi o kadınla deneyimliyor gibi gözükürse kadın da o an bayılıyor 😂
Kadını o anda cinselliğe çekmek gerek işte. Çoğu erkek de aslında kadını kıvama getirdikten sonra evlere dağılıyor, bunu ben de yapmistim maalesef. Kadın kıvama geldiğinde mantıklı tarafı devreden çıkar, ama kadına düşünme payı verirsen mantıklı tarafı yani kararsız tarafı erkekten uzaklastirici bir tutum geliştiriyor. O an yasanmali ne yasanacaksa işte.
Mesela son dediğini ben yapmam. Gözlerini bağlamak açıkça kadında "bana bir sürpriz yaptı" düşüncesini doğurur ve arzuyu düşürür. Ama o kadının yanında birinin gelip maytap patlatmasi ve tepesine tam o anda gül yağması o kadini daha çok etkiler. Diğer türlü kadın sürprize odaklı olup heyecan duygusu yaşarken, beklenmedik anda maytap patlaması korku yaratacagi için, korkunun ardından gelen sürpriz kadının bilincaltinda rahatlamasini sağlayacak 😀
Çocukluğumuzu hatırla, ışıklar kesilirdi ve çok korkardik ama karanlık içinden biri mumla "iyi ki doğdun" diye gelirdi ve iki duyguyu aynı anda yasardik
Haksizsin diyemem😅 arada habersiz de surpriz yapilmali. Aniden olan seylerin heyecani elbette baska. Ama bazen de haber verilmeli. Mesela güzel bir restoranta pijamayla gidemem😀 sevismeye gelince de yaptigin sey bir ufak manipuleye giriyor. Kadini aniden yukseltip de hayir deme ihtimalini azaltiyorsun. Sahsen evlenmeden sevismeyi dogru bulmadigimi bilen bir erkegin boyle hamleleri hosuma gitmez. Zorda birakmamali. Ama zaten sevisiyorsaniz boyle hamlelerle ekstra yukseltebilirsin. İlk opusme de ilk bulusmada olmamali. Ha zaten uzun uzun flort doneminiz olduysa, sevgili oldugunuz gun opusme olabilir ama tanisma gununde olmamali mesela.
Yani. Hiçbir kadın bakımsız halde gözükmeyi istemez, yıldız Tilbe gibi tamamen egosundan arınmış olması lazım, belki yıldız Tilbe bile kendini öyle hiç sevmiyor ama bir marka yaratmis olmanın mutluluğunu yaşıyor belki de, insanlarin onları "özgür kadın" "dobra kadın" diye etiketlemesi ve desteklemesi de yeterlidir. Sonuçta ilgi ilgidir kadın için. Mesela pijamalı gittiğin restoranda herkes pijamalı olsa ve gözde olan sen olsan egon tavan yapar veya kadınlar gelip bu kombin inanılmaz güzel dese tamam, utangaçlık orada biter, saçma ama insan beyni öyle çalışır, çıplaklık moda olsa emin ol insanların hepsi yavaş yavaş soyunmaya başlar ki zaten öyle, sanatçılar bile mayoyla falan çıkıyor sahneye artık 😂
Ama gerçek bir adam kadının nerde neyi giydiğini iyi bilmeli ve sürprizin en ufak detayini bile tesadüfen yapmış gibi görünmeli ama önceden planlamali.
İlk buluşmada öpüşme ve sevisme olayı tartisilir. İstisnalar elbette olabilir. Ama dediğim gibi şu anda biz mantıklı tarafımızla konuşuyoruz. Seksi bir kadına hiçbir erkek dayanamaz. Ben baliketli sevmiyorum da der çoğu. Ama o baliketli kadın öyle bir kur yapar ki erkeğe insan beyninin tehlikeli bölümlerine girilmiş olur veya kadın ben Recep ivedik gibi bir adamı hiç sevmem diyebilir ama o adam restoranda öyle iyi karşılanır ki kilolu olsa bile kadın onda gücü hisseder, en saçma gülüşü bile komik gelebilir kadına, bulusmada ufak ufak hanzoluk yapsa bile kadına çekici gelebilir büyük ihtimal. Buluşma sonunda da o adamdan beklenmeyen narin bir öpücük kadına inanılmaz çekici gelir.
Bilmiyorum ben tanışma günlerinin büyüsü olduğuna inanıyorum. Sanki iki insan o anda birbirine olan gardını indiriyor gibi gelir, yani "buraya gelirken aklımda bin tane taktik vardı, ama buyulendim ve duygularıma teslim oldum" öpücüğüdur o.
Ben 40 yaşında bir kadınla gezmeye gitmistim. O kadının resmini çizdim sana bir sürprizim var gözünü kapa dedim. Resmi verdim. Resme baktı. Bir sürprizim daha var dedim gözünü kapa dedim o anda dudağından öptüm. Tabii uzun süredir o kadınla görüşmüştum. Kadın öyle donakalinca "gidelim istersen" dedim. Simdiki aklım olsa onunla oturur araba içinde sohbet ederdim. İnene kadar konusmadik inerken ona dedim ki "biraz rahatsız oldun sanırım sen" dedim. Bana ne dedi biliyor musun "Yo olmadım ama sasirdim sadece" dedi. Ve ben şunu iyi biliyorum ki kadın rahatsız olduğu erkeğe veya duruma asla katlanmaz, "rahatsız olduğunu düşündüğü" demiyorum direkt rahatsızsa o kadın kesinlikle acımaz erkeğe. Ama o kadın benimle tekrar görüştü ve sevistik.
Bence sevgili olmayı kadınlar buluşmanın ilk günü istiyor. Kadınlar ilgilendigi erkeğin cinsellige yanaşmasini bile kötü bulmuyorlar bence, o kadına bağırsan da kadınin ilgisi varsa o kadın gitmiyor. Tabii bunlari kadının hayatının tamamina yayarsan kadın 10 sene bile olsa seni bırakıyor.
Sahsen ilk bulusmada beni tahrik etmek isteyen erkek ne kadar cekici olsa da benimle ciddi dusunmedigini iliklerime kadar hissettirir. Evet, bazen minyon severim diyip de uzundan hoslanabilirsin mesela. Enerji uyumu mu diyebiliriz, aura mi yoksa baska sey mi o ana gore degisir. Surprizler de yerine gore etkiler. Egoya gelince de ben dis gorunusumu 10/10 bulmuyorum ama pijamayla sokaga cikmisligim var. Her zaman da asiri suslenen biri degilim. Makyaji genelde dogal sekilde yaparim. Rahatima duskun oldugumdan kolay kolay topuklu ayakkabi vs de kullanmam. Bu her zaman “ben mukemmelim” demek degildir bence. Cunku bugune dek dis gorunusume en fazla 8/10 vermisimdir.
Yani kadından kadına değişir. Bir kadın kendini kadın gibi hissetmiyorsa o pijamayı da taşıyamaz ama çapkın bakışları olan bir kadın isterse kekolar gibi giyinsin erkekleri peşinden öyle bir baktırır ki.
Ciddi düşündürmez ama özellikle seçici bir adamın "benim çok alternatifim var ama sen suralarda bir dur hele" mesajı çoğu kadını etkiler.
Özgüven iyidir kadında pijamayla sokağa çıkan kadın keko gibi gelir ama taşımasını bilirsen seni aurasi yüksek bir kız yapar
Son yorumunun 2. Paragrafina hic katilmiyorum. Bir erkege 5 kadin bakiyorsa, bir kadina 500 erkek bakar. Bir kadin olarak beni isteyen her zaman daha cok olacak yani doganin kanunu bu. Ben onca secenek arasindan ona “elimi sallasam ellisi. Her an gidebilirim haberin olsun.” Mesaji vermiyorsam, o da veremez. Sakayla karisik 1 yapar 2 yapar, 3. Seferde kapiya koyulur 👺
O mesajı öyle açıkça veren kadın da erkek de iticidir. Ben hiçbir kadına "bana yazan çok oluyor" demedim. Çünkü kadın beyni zaten bu konuda inanılmaz zeki, kadınların dünyasını anlıyor o adama yazan kızların olduğunu da biliyor. Kadında arzuyu uyandıran da zaten kadının onu kendisinin düşünmesi belki de
Soylemesi gerekmiyor ama hissettiriyor ve buna izin veriyorsa gene istemem. Beni kiskanclik krizine sokmasini istesem arapla evlenirim. 3 tane kuma getirdiginde yeterince strese girerim zaten😂
Araplar kötü ya. Gene türk kızı aşırı midesiz değil. Kuma deyip geçmemek lazım güç faktörü değişmez
Gucu bana degil de bana laf atanlara gosterecek 🙂 Gercek erkek boyle yapar. Bana gostermek istediginde de posetlerimi tasiyabilir elxjdmnf
Mesela o anda o laf atanları dövmesini istersin dimi 😂
Evet.
Ama cevresinde cok kiz olmasi katiyen hosuma gitmez.
Adamlar bıçaklıysa napican o kadar cani olma 😂
Bicakliysa ben zaten dovusmesini istemem. Ama o zaman da yanimda oldugunu hissettirmesini isterim. Arkasina alabilir ya da uzaklasacaksak da elimi tutup da yuruyebilir en azindan.
Yani sonuçta bıçağı arka cebinde olan bir psikopat da olabilir dikkat etmek lazım böyle seylerde. Kadınların hoşuna gidiyor ama erkeğin de canını düşünmesi lazım.
Gerçi adam tekse bir yumrukta bayiltirsin ama keko arkadaşları varsa sıkıntı
Ben sonradan öğrenilen bie sey oldugunu düşünmüyorum yapi meselesi. Bir de kacan kovalanir meselesi komple insan iliskilerinde geçerli. Erkekler de güçlü karakterlerden etkileniyorlar.
Kaçan kovalanmaz. Kadınlar çocukken ulasamadiklari babayi arzularlar. Ve genelde de o adami elde edince kadında soğuma başlar. Kadın kaçtığı zaman ben kovalamam, çünkü kadın arzuladığı adamı asla birakmaz. Ama erkek güçlü olup kadından uzak durmali her zaman iliskinin devamliligi için
Kadına iletisim verdiğinde kadın kendini anlatır ve rahatlar, anlatamazsa kafası karışır daha çok bağlanır
Hic sanmıyorum kolpa geliyor bana bu baba meselesi. Kadinlari ceken sey guc, bu adam bana bir seyler katar guclu oldugu icin beni de yukarı ceker kafası var.
Hayır. Çoğu kadın egonun savunma mekanizmasıni bilmez. Gerçekten kaçmak için kadınlar en çok inkar ve yansıtmayi kullanırlar. İnkar: kadının travmasini inkar edip "çünkü kötü adam beni korur" inancında olmasidir, inkarın diger örneği de senin dediğin gibi"beni yukarı çeker, güçlü bu adam" cümlesidir. Mesela sen "hayır öyle değil" desen de bilinçaltında aslında o adamın güvensiz biri olduğu bilgisi var. Hayır diyerek başladığın her şey bir inkar mekanizmasi.
Ayrıca bir adam başka bir adami dövdüğü zaman kadın orada ikilemde kalır. Yerdeki adama acır da bir noktada, çünkü kadın daha çok bastirildigi için ve duygusal zekası daha yüksek olduğu için o adama acıma egilimi daha fazladir ama çocukluğundaki o kötü baba figürü o anda kadına direnç uygulatir. "Bildiğin yerde kal" der. Şiddeti güç olarak görür, halbuki adamın kendi içinde problemli biri olduğunun da farkındadır.
Yansitma ise kadının erkeği biktirdigini inkar edip "erkek böyle olduğu için bizler mutsuzuz" demesidir o başka bir mevzu zaten
Erkek cinsellikten vazgeçebilir ama cinsellik benim icin önemli olduğu için kadının bu yönünü kullanmak benim için karlıdır
Ne travması yahu? Her kadın babasindan hakaret ve dayak yiyerek mi buyuyor, saçmalıyorsunuz. Ne inkari? Sanki ortada mantıklı bir arguman var da... Kadin o erkegi güçlü görüyorsa arzular zaten, her türlü arzular mevzusu sacma.
Kadın beyninin biz nasıl çalıştığını iyi biliyoruz 😂 bak bir adam ne kadar kadını peşinden koşturma potansiyeline sahipse o kadın üstünde o kadar etkiye sahiptir. Neden burçlara inanmak kadınlarda daha yaygındır veya boş işlerle uğraşmak kadınlarda neden daha çoktur, çünkü kadın mantıklı bir varlık değildir.
Karşına dindar bir adam konsa ve teoman konsa gözün kapalı teomanı secersin. O dindar adam modern de olabilir ama kadının kirli düşüncelerine hitap etmez, o yüzden erkek biraz kadını hirpalayacak ki ilişki yürüsün
Aynen bayagi iyi biliyorsun...
Sırf kadınlar güçlü erkek sever dememek icin bir suru alakasiz sey siraliyorsunuz sebep diye cunku eger bunun sebebinin kadınların güçlü erkek arayisi oldugunu kabul ederseniz sizin güçsüz oldugunuz sonucu ortaya çıkıyor.
Hayır. Güçsüz bir erkek değilim, iyi bir bilgi birikimim var, ağzım iyi laf yapıyor ve iletişim becerisi inanılmaz yüksek biriyim.
Mesela ben şunu da yapmam, bir erkek gider redpill gibi şeyleri okur sadece ama ben gidip onun tam zittini söyleyen şeyi de okurum, hatta sinemadaki kadınların geçmişlerini de iyi araştırırim.
Mesela Perihan Savaş ibrahim Tatlısesi sevmis zamanında, onun geçmiş röportajlarınin satır aralarını okurum. O kadın annesine nasıl bakıyor falan mimiklerine çok dikkat ederim. Sokağa ciktigimda ciflerin yanlarına otururum bana tecrübe katar onların konuşmalarına kulak veririm.
Güçlü erkek dediğin şey de tartışılır. Mesela kadın çok paralı erkekleri istiyor diye bu demek değil ki varoş bir mahallede serseri, bali çeken bir çocuğa aşık olmasın.
Güç dediğin şey de değişir ama genel olarak kadın gizemli görünene arzu besler her zaman, gücü para diye nitelersin gider ağlayan bir zengin adama aşık olursun ama o zengin adamı döven başka bir zengin adam olduğu zaman kendi kocanı güçsüz görürsün. burada da kadının en iyi olana karşı zaafi olduğunu anlarız.
Eğer dediğm gibi olmasaydı kadın rekabet duygusu yüksek bir varlık olmazdi
İbrahim Tatlıses'i uyguladığı şiddete ragmen sevmelerinin sebebi guclu bir kişilik olmasi iste. Boyle birinden deger ve sevgi gormek degerli hissettiriyor cunku senden üstte. Bu isler boyle erkekler icin de böyle. Elde etmesi kolay olan zevk vermiyor, başarı hissini tatmin etmiyor.