Bazen kendime çok abartıyorum diyorum ama yaşadıklarımız bazen bizi depresyona ve karamsarlığa itiyor istemesek de. Hayatımda sadece sosyalliğimi etkiliyor galiba, arkadaşlarım veya ailemle pek fazla konuşmam onun yerine telefonda takılırım, kitap okurum.
depresyonda degilim cunku senin de yazdigin gibi depresyon luks bir sey benim su durumumda. maalesef calismak ve bir seyleri tamamlamak zorundayim cunku hakikaten geri gelmeyen tek sey zaman.. zamanimi depresyonda geciremeyecek kadar da mesgulum
bu ikilemde neyin doğru veya neyin saçma olduğunu bilmiyoruz ki? sana gelen her şey saçmalık ise bu düzlemde tekrar eden şeyler doğru şeyler oluyor ya da oluyor mu? yanı istatiksel olarak sürekli saçmalık gelmesi mümkün değil lakin paralel evrende belki doğru olan şey daha büyük saçmalığı götürebilir.. ayrıca 3 saçmalık bir doğruyu götürmez istediğimiz saçmalıktan da başlayabiliriz.
bir seyin dogru olmasi onu sacma olmaktan ya da sacma olmamaktan cikarir mi, yani bir sey hem dogru hem asiri sacma olamaz mi? bu durumda bana verilen seyler dogru veya yanlis olabilir ama bundan bagimsiz sacma olabilir de. 3 sacmalik bir dogruyu goturmez ancak 3 sacmalik, birden cok sacmalik getirir
Bu depresyon olayı öyle kolay bir şey değil şimdiki insanların çoğu işte depresyondayım yok söyle yok böyle diyor ama depresyon denilen ciddi bir psikolojik hastalık ve kesinlikle insanın kendi başına atlatabileceği bir şey değil bu kadar hafife alınmamalı bu olay