Mesela ben birçok kadını umursamam, laf sokarım ve ciddiye almam. Kadınlar bundan inanılmaz keyif alıyor ve asla gitmiyorlar.
Çokça şahit oldum bu duruma. Kadının ruhunu böyle mazoşist yapan nedir?
Mesela ben birçok kadını umursamam, laf sokarım ve ciddiye almam. Kadınlar bundan inanılmaz keyif alıyor ve asla gitmiyorlar.
Çokça şahit oldum bu duruma. Kadının ruhunu böyle mazoşist yapan nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Peşimde reel koşunça adam sanmamla hep şans verdim ama Rabbim kurtardı beni. Annemin duaları boşa gitmedi ve artık kararımı verdim onunla birlikte olmak istemiyorum. Aynen doğru söylüyorsun o bana hiç adam gibi davranmadı yaklaşmamıştı. İyikilerimin arasında kaldı çünkü “ iyi ki olmamışız” …
Siz iyilik yapılmasından hoşlanmıyorsunuz pek, erkek kaba olursa ve kadını biraz hırpalar ve kadına şiddet uygularsa o daha maskulen geliyor
Alakası yok
Çok mert süper insanlar tanıdım ama nedense hep seviyor diyip şans verdim
Ama şans değil bu aptallıkmış
Demek ki dediğim mevzu doğru, bizdeki s. refsiz enerjiye bayiliyorsunuz 😂
Alakası yok onu adam sandım
Görüntüsüne aldandım
😂
Sende onlara cazip gelen iki şeyden biri var demek ki: ya çok yakılıklısın ya çok zengin. Hangisi?
Onlar değil, kadının doğası böyle. En iyi dediğin kadın bile başka bir kadınla yoldan çıkar. Tip var biraz para da var.
Kadın koşullu seviyor maalesef, erkeği saf sevemez hiçbir kadın, kadınların hepsinde şiddetten zevk alma durumu var
Hepsi diyerek genellemen yanlış.
Çoğu kadın ya tipe ya paraya bakar.
Bir erkek hem yakışıklı hem zenginse hızlı bağlanır. Senin düşündüğün gibi kendilerine kötü davranılması değil aslına. Eğer onu yapıyorsa aşkı gururundan baskındır ya da çıkarları..
Bu yüzden toplumda ikinci sınıf insan muamelesi görmeniz hoşuma gidiyor, ruhunuzun bozuk olması sonunuzu getiriyor
Ben de senin gibi erkeklerde kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum 😄 kadın en azından geleceği garantiye alacak şeylere bakıyor ya basit erkekler? Kafayı meme popoyla bozmuş, dudakları basur gibi saçı kirpi tırnağı çakma aptal kadınları baş tacı yapmaya çalışan günün sonunda boynuz parlatan kendisini birinci sınıf sanırken aslında 2. sınıf bile olamadığıyls yüzleşen tek hücreli canlılarınız çoğunuz 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Of onlar gibi olamiyorsunuz kıskançlık, kadın sus
Sen aptal kadın kovalayan ve onlar tarafından değil seni kendinden üstüne görecek taşralı seviye tercih ediyor diye böylesin 😄 hayatında alfa görmemiş ağlak ezik sendromu 😄sana sadece kezolar yazılacak. Sen de takma kirpik takma saç için güzellik salonlarında saatlerini ve senden daha zengin erkeklerin paralarını kullanan çakma dilberlere ağız sulandırıp burada ağlayacaksın 😄😄😄😄😄
Aynen 😂👍
Senin gibi erkekler ara sınıf 😄
Ne çok iyi ne çok kötü. Ondan dolayı kezoları gözdesi olan ama süslü Pakize tiplere aşık olan ara seviye olarak hep ağlayacaksın 😄 senin ağz sulandırdığın takma tırnaklı kız da bi gece ali Ağaoğlu bi gece mehmet ali Erbil bi gece acun diye diye her masanın gülü ortamın malı olacsk. Sen de bunları duydukça mahalle gazinosunda rakı içerek ağlayan sümüklü oğlan. Ahahahaha senin gibi erkekler narsist beta tipler 😄😄😄😄😄
🤪
Aşık olduğun kızı takma saçlarından tutup duvara vurdura vurdura swinger yapan zengin züppelerini kıskanıp sabaha kadar rakı sofrasında ağla 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄