Bu soru karşısında cevabınız ne olurdu?

Merhabala, öncelikle siteye katılma amacım bu soruyu sormaktı. Kendimden bahsetmem gerekirse hafif kilolu birisiyim balık etli denecek bir kızım ve 19 yaşındayım. Herneyse, bugün saat 11 sularında parkta otururken bir çocuk geldi, yanımıza oturdu, biz iki kişiyiz. Çocuk 14-15-16 yaşlarında olması lazım. Bizden bir şey istedi, Yere yatacağını ve üzerine basmamızı istediğini söyledi, ve kendi telefonunu vererek bunu fotoğraf çekmemi istedi ( Fotoğraf çekilmedi) , 2 kişi idik biz ve çocuk benden istedi. Nedenini de sormadım, pek kalabalık bir yer de değildi, ilk başta olmaz dedim ancak çocuk çok istiyordu, bende çocuğun dediği şekilde, yere yatarken ayağımı karnına koydum ve üzerine çıktım, tek ayak duruyordum ( çocuk botlarımı eliyle tutarak yeri belirledi, orada durdum) zıplamamı istedi hafifçe zıpladım. Yaklaşık 20 saniye üzerinde durduktan sonra inmemi istedi. Neden böyle bir şey yaptırdı bilmiyorum, ayakkabımı çıkarayım mı dediğimde, yok yok kalsın direk botlar ile yaptırdı yani. Çocuk sonra teşekkürler diyerek parktan uzaklaştı. Park ta zaten büyük bir park ve bizim oturduğumuz yer otoyol tarafına bakıyor, çimenler üzerindeydik. Sizlere sorum, aynı teklif size gelse nasıl karşılık verirdiniz? Ve yaptığım şey doğrumu? Çocuğun amacı ne?

Güncellemeler
+1 yıl
Size böyle bir istek gelse yapar mıydınız?
Bu soru karşısında cevabınız ne olurdu?