Güzellik & Bakım Sizin cevabınız ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hafif balık etli, beyaz tenli, sarı saçlı, büyük göğüslü ve nişanlısından ayrılmış bir kız kankanız sizi 3-4 günlük tatil teklifinde bulunsa ne dersiniz buna? 16 yıllık kız kankam dedi bunu. Ne derdiniz Güncellemeler1 yıl 1 saat sonra yola çıkıyoruz Sizin cevabınız ne olurdu? Cevapla Tatil Soruları Nişan Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Karşı cins arkadaşlıklara pek sıcak bakan biri değilim, ilişki düşüncesi varsa da ben ona nasıl bakıyorum ona göre hareket ederdim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kız ilik gibi düşün bak. Sana ilerisinden bahsetmedi sadece tatile gitmek istedi ama sen ilerisi olur umuduyla mı giderdin yoksa sadece tatil mi Yorumla RODUS 1 yıl Gitme pişman olacağın bir şeyi de yapma Yorumla Soran 1 yıl O adım atmazsa ben de atmam zaten Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Git işte 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gidicem Yorumla
BirDakikaLütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl olur derim çakarım direkt 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 16 yıllık arkadaşın unutma. Seni çağırmış ama ilerisinden bahsetmemiş. İllaki bir şey olur umuduyla mı gidersin normal mi Yorumla BirDakikaLütfen 1 yıl umutla tabi Yorumla BirDakikaLütfen 1 yıl @depaysement_ haksız mıyım Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Olmayan beynini senin Yorumla BirDakikaLütfen 1 yıl @Dépaysement_ diğer erkeklere iyi daveanıyon bana hep küfür Yorumla
Hic_Olmadi_Ki Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Feridun abi sen misin? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neyy Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Git işte 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Gidicem Yorumla Aslanbey032 1 yıl Sadece tatil için değil dimi? Yorumla Soran 1 yıl Bir şey olursa olur olmazsa olmaz Yorumla Aslanbey032 1 yıl Olur olur.Ateş ile barut durmaz Yorumla Soran 1 yıl Olursa bayram ederim titretir bu beni Yorumla Aslanbey032 1 yıl Belli büyük göğüslü diye saydığına göre Yorumla Soran 1 yıl Evet baya büyük beyaz tenli Yorumla Aslanbey032 1 yıl Kullanırsın işte Yorumla Soran 1 yıl Çok kullanırım. Kız da zaten nişanlısından ayrıldı 5 senelik ilişkisi vardı Yorumla Aslanbey032 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Öyle oldu anlaşamadılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karşı cins arkadaşlıklara pek sıcak bakan biri değilim, ilişki düşüncesi varsa da ben ona nasıl bakıyorum ona göre hareket ederdim
Kız ilik gibi düşün bak. Sana ilerisinden bahsetmedi sadece tatile gitmek istedi ama sen ilerisi olur umuduyla mı giderdin yoksa sadece tatil mi
Gitme pişman olacağın bir şeyi de yapma
O adım atmazsa ben de atmam zaten
Bu demek oluyor ki kadın erkek arkadaşlığı olmaz
Hayır ben sapığım de.
Git işte
Gidicem
olur derim çakarım direkt
16 yıllık arkadaşın unutma. Seni çağırmış ama ilerisinden bahsetmemiş. İllaki bir şey olur umuduyla mı gidersin normal mi
umutla tabi
@depaysement_ haksız mıyım
Olmayan beynini senin
@Dépaysement_ diğer erkeklere iyi daveanıyon bana hep küfür
Feridun abi sen misin?
Neyy
Git işte
Gidicem
Sadece tatil için değil dimi?
Bir şey olursa olur olmazsa olmaz
Olur olur.
Ateş ile barut durmaz