Kişilik & Karakter 20li yaşlarınızı özetleyecek olsanız ne dersiniz 😌? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor daimi bir geride kalmışlık hissiyle boğuşmaBunu okuyorum da bu ara aklıma geldi 20li yaşlarınızı özetleyecek olsanız ne dersiniz 😌? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sıkıcı geçti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmemiş daha tamamen
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. 20''li yaşlarım eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti şimdi de 30'lu yaşlarım böyle geçiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir ara çalışıyordun ne oldu Yorumla ByCıLız +1 yıl O çalışmak sayılmaz 2018 yılında işkur kapsamında 6 aylık bir programdı 5 sene oldu biteli Yorumla
JackReach Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Mükemmel arkadaşlıklar dibine kadar eğlence, gelişim ve öğrenim süreci, hatalar tecrübeler mutluluklar para ve bazı günahlar 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çok yoğun bi çalışma temposu 0 0 Yorumla
Kedicigimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Stres kaygı ders 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ders asjfkkd o kadar tanıdık ki bu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiçbişi senn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yas kackı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sıkıcı geçti
Geçmemiş daha tamamen
20''li yaşlarım eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti şimdi de 30'lu yaşlarım böyle geçiyor
Bir ara çalışıyordun ne oldu
O çalışmak sayılmaz 2018 yılında işkur kapsamında 6 aylık bir programdı 5 sene oldu biteli
Mükemmel arkadaşlıklar dibine kadar eğlence, gelişim ve öğrenim süreci, hatalar tecrübeler mutluluklar para ve bazı günahlar
Çok yoğun bi çalışma temposu
Unuttum bile
yaşamadım henüz🥲
Stres kaygı ders
Ders asjfkkd o kadar tanıdık ki bu
hiçbişi senn
Yazdım ya
yas kackı