Kişilik & Karakter Peki sen kimin umut ışıklarını söndürdün? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelle Peki sen kimin umut ışıklarını söndürdün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kimsenin ama hayat benim umut ışıklarımı söndürdü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoğunluk kendisine toz kondurmuyor nedense
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl İnşallah kimseninkini söndürmedik haberimiz olmadan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Farkında olmamak da kötü bi yerde Yorumla Punisher-34 +1 yıl umarm olmadı yani ben gözlem yapan biriyim şuana kadar yapmadığımı varsayıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hiç ilişkin olmadıysa cevabını doğru kabul ederim Yorumla Punisher-34 +1 yıl 1 kere tek oldu Yorumla Soran +1 yıl Hıh tamam bulundu Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Birbir sonduleeerrr dost bildiğim kallesleerrr yoldan dondulerrrr diririiririr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaçamak olmuş biraz :) Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyi akşamlar...Yok söndürmedim...Söndürdüler... :( 0 0 Yorumla
apbatros Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yoook umudunu yitirmek kyp etmktir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kayıp etmediğimiz ne kaldı ya hu Yorumla apbatros +1 yıl Sakin ol be hemen gemiyi karaya oturttun haytaan zevk almasini bil ;) Yorumla Soran +1 yıl Sorudan ne kadar daha uzaklaşacaksın merak ediyorum doğrusu Yorumla apbatros +1 yıl Kilometrelerce giderim bu hizla :) Yorumla Soran +1 yıl Uğurlar ola :) Yorumla apbatros +1 yıl Sen gelmiyomusnn ;) Yorumla
senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen de benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah allah Yorumla senagşama +1 yıl Evet Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kimsenin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kimsenin? Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Farkında değilim yani yok Yorumla Soran +1 yıl Bilmemek mutlulukmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimsenin onlar benimkini sondurduler 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İyi düşün bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok düşündüm bulamadım:) Yorumla Soran +1 yıl Aile? :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aile. Evet onlar söndürdüler. Bu da benim imtihanim işte. Yorumla Soran +1 yıl Zeynep hiçbir şeyi üzerine alınmıyorsun ama inşallah hiç hayal kırıklığına uğramazsın 💚 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben hiç kimseye bişey yaptığımı dusunmuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uğradım zaten uğrayacağım kadar ama teşekkür ederim Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Söndürmedim, yaktım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerisi geldi mi Sonasık24 +1 yıl Gelmedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimsenin ama hayat benim umut ışıklarımı söndürdü
Çoğunluk kendisine toz kondurmuyor nedense
İnşallah kimseninkini söndürmedik haberimiz olmadan
Farkında olmamak da kötü bi yerde
umarm olmadı yani ben gözlem yapan biriyim şuana kadar yapmadığımı varsayıyorum
Hiç ilişkin olmadıysa cevabını doğru kabul ederim
1 kere tek oldu
Hıh tamam bulundu
Birbir sonduleeerrr dost bildiğim kallesleerrr yoldan dondulerrrr diririiririr
Kaçamak olmuş biraz :)
İyi akşamlar...
Yok söndürmedim...
Söndürdüler... :(
Yoook umudunu yitirmek kyp etmktir
Kayıp etmediğimiz ne kaldı ya hu
Sakin ol be hemen gemiyi karaya oturttun haytaan zevk almasini bil ;)
Sorudan ne kadar daha uzaklaşacaksın merak ediyorum doğrusu
Kilometrelerce giderim bu hizla :)
Uğurlar ola :)
Sen gelmiyomusnn ;)
hiçkimse bu dünyadaki en zararsız kişi benim 😃
Sen de benim
Allah allah
Evet
Kimsenin
Kimsenin?
Farkında değilim yani yok
Bilmemek mutlulukmuş
Kimsenin
Ben sadece koridorun lambasını Söndürdüm
Kimsenin
Kimsenin
Ha ha
Kimsenin onlar benimkini sondurduler
İyi düşün bakalım
Çok düşündüm bulamadım:)
Aile? :(
Aile. Evet onlar söndürdüler. Bu da benim imtihanim işte.
Zeynep hiçbir şeyi üzerine alınmıyorsun ama inşallah hiç hayal kırıklığına uğramazsın 💚
Yok ben hiç kimseye bişey yaptığımı dusunmuyorum
Uğradım zaten uğrayacağım kadar ama teşekkür ederim
Söndürmedim, yaktım.
Gerisi geldi mi
Gelmedi.