Kişilik & Karakter Başkası yaparken size yanlış gelen ve siz yaparken niye farklı geliyor? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yanlış her zaman yanlıştır 😂Sırf sen yaptın diye doğru mu oluyor 😂Tavsiyeye karşı sağır olmak 😂🤣 Başkası yaparken size yanlış gelen ve siz yaparken niye farklı geliyor? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben başkasını eleştirdiğim şeyi kendim yapmam 0 0 Yorumla
Pisagorun_Teoremi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Çok haklısın bu konuda. Ele talkın verip kendi salkım yiyen insanların derdi ne anlamış değilim. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ben yaptığım için yanlış gelmiyodur normalde yanlış yanlıştır yani😅 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yav şimdi şey ıı yani kem küm 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Mükemmel bir soru 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. hersey yanlıs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben başkasını eleştirdiğim şeyi kendim yapmam
Çok haklısın bu konuda. Ele talkın verip kendi salkım yiyen insanların derdi ne anlamış değilim.
Ben yaptığım için yanlış gelmiyodur normalde yanlış yanlıştır yani😅
yerine ve durumuns gore degisir
Yav şimdi şey ıı yani kem küm
Mükemmel bir soru
hersey yanlıs