Kişilik & Karakter Uykunuzda kötü rüya görünce naparsınız? Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Uyumuşum kötü rüyadan uyandım sesim çıkmıyor Güncellemeler+1 yıl Kısa süreli korku şoke ondan konuşamıyorum algılarım açılsın kalkcam Uykunuzda kötü rüya görünce naparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben bir şey yapmam.. normal uyumaya devam ederim. çok geçmiş olsun sesine ne oldu 1 0 Yorumla
LosT_Xx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Birkaç dakika sağı solu keserim, sonra besmele çekip uyumaya devam ederim. 1 4 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Gece uyanınca öyle yapıyorum besmele çekiyorum etrafı izliyorum maksat korkumun geçmesini beklemek sonra öbür tarafa dönüp uyumaya devam ediyorum Yorumla LosT_Xx +1 yıl Bana da bir ara çok oluyordu. Bir keresinde gece uyandım bildiğin bir el bana dokunuyordu. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Iyi daşak geçiyosun Yorumla LosT_Xx +1 yıl Yemin ederim, sol tarafıma bakmaya cesaret edemedim. Daha neler var bilsen. Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bende 1 saat kestireyim dedim gene film çektim rüyamda iyi oldu uzun zamandır görmüyodum. 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyanıp kendime geliyor yeniden uyumaya devam ediyorum n 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Vay anasını ne rüyaydı der geçerim.Sesine noldu? 0 4 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Korkunca sesim çıkmaz Yorumla carsngirls +1 yıl Ne gördün? Yorumla Şekerşambali +1 yıl Gerek yok kardeşim saol kötü rüya anlatılmaz aklında bulunsun Yorumla carsngirls +1 yıl Kötü rüya anlatılırsa gerçekleşmez derler, sonuçta hepsi batıl inanç. Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyumaya devam ediyorum 1 6 Yorumla Şekerşambali +1 yıl 2 soruyla nasıl fenomen oldun Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Önemsiz olanları sildim. Sadece iki tane önemli olanı tuttum. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Sorular silinmiyor ki 24 saat içinde 1 soru siliniyo sadece Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Eig seçili olanları Bağlantıyı kopar diyince birden fazla soruyla ilgini koparip kaldirabiliyorsun. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Yani soruların gizli mi kaldı Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Evet Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal hayatıma devam ederim 1 0 Yorumla
Moderngenç Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Rüyaymış derim. Derin bir nefes alırım. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Dua okuyorum besmele felan çekerim 0 0 Yorumla
Helbestt44 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kötü rüyalsr anlatimaz 0 5 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Anlatmam zaten Yorumla Helbestt44 +1 yıl Anlatmamak daha iyi Yorumla Helbestt44 +1 yıl Rüyanı suya anlatsan iyi diyor larr Yorumla Şekerşambali +1 yıl Hayır Yorumla Helbestt44 +1 yıl Sanki öyle yani Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Nefes nefese kaliyom 0 0 Yorumla
Nail20223 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hemen karkarım 0 2 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Ben kalkamıyorum duruyorum öyle Yorumla Nail20223 +1 yıl Bence kark öyle kalma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben bir şey yapmam.. normal uyumaya devam ederim. çok geçmiş olsun sesine ne oldu
Birkaç dakika sağı solu keserim, sonra besmele çekip uyumaya devam ederim.
Gece uyanınca öyle yapıyorum besmele çekiyorum etrafı izliyorum maksat korkumun geçmesini beklemek sonra öbür tarafa dönüp uyumaya devam ediyorum
Bana da bir ara çok oluyordu. Bir keresinde gece uyandım bildiğin bir el bana dokunuyordu.
Iyi daşak geçiyosun
Yemin ederim, sol tarafıma bakmaya cesaret edemedim. Daha neler var bilsen.
Bende 1 saat kestireyim dedim gene film çektim rüyamda iyi oldu uzun zamandır görmüyodum.
Uyanıp kendime geliyor yeniden uyumaya devam ediyorum n
Vay anasını ne rüyaydı der geçerim.
Sesine noldu?
Korkunca sesim çıkmaz
Ne gördün?
Gerek yok kardeşim saol kötü rüya anlatılmaz aklında bulunsun
Kötü rüya anlatılırsa gerçekleşmez derler, sonuçta hepsi batıl inanç.
Uyumaya devam ediyorum
2 soruyla nasıl fenomen oldun
Önemsiz olanları sildim. Sadece iki tane önemli olanı tuttum.
Sorular silinmiyor ki 24 saat içinde 1 soru siliniyo sadece
Eig seçili olanları Bağlantıyı kopar diyince birden fazla soruyla ilgini koparip kaldirabiliyorsun.
Yani soruların gizli mi kaldı
Evet
Normal hayatıma devam ederim
Rüyaymış derim. Derin bir nefes alırım.
Dua okuyorum besmele felan çekerim
Kötü rüyalsr anlatimaz
Anlatmam zaten
Anlatmamak daha iyi
Rüyanı suya anlatsan iyi diyor larr
Hayır
Sanki öyle yani
Unuturum iki dakikaya