Size hak veriyorum kızlar olgun insanlarla konuşmak iletişim kurmak vakit geçirmek her açıdan daha iyi her konuda bilgisi oluyorlar, ergen ve yaşı küçük insanlar yoruyor, ya da artık bende yaşlandım mı 26 olucam diye , bilemedim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
yasitlarim daha cekici
Ha hepinize o zaman sürüm güncellemesi gelmiş , bir önce ki varyasyon da olgunlar daha cazip geliyordu
Olgun düşünce olarak daha iyi bence de
Sorumu anladığın için teşekkür ederim , daha iyi ya evet çünkü daha rahat iletişim kurup her şeyi konusabiliyorsun ve bundan keyif alabiliyorsun ama küçük yaş düşüncesine sahip insanlar yoruyor
Kesinlikle öyle yaş olarak çok fark ediyo. Ergenlerin konuşmasına bile tahammül edemiyorum
Duygularıma tercüme oluyorsun yeminle , sıradan konular basit konuşmalar espiriler desen kötü düşünceler farklı ergen ve şımarıklık sezdigim an hadi bana müsade ben gidiyim oluyor
26 yaşında olduğum için bana da böyle geliyo açıkçası 😅
Haydaa bak yeni bir teori geldi kafamda
Bu özellik 26 yaşında mı geliyor ki 😅
Bende 26 iki ay kaldı işte sürekli böyle düşüncelere kapılıp gidiyorum sürekli sorgulayıcı modum aktif hale geldi 😂
25 ve üzeri kişiler için geçerli bu bence ahahah
Heh yeni bir şey keşfettik iki ehtiyar olarak 😂😂
Sende de oluyor o zaman yaşlandığını bilmek ve bazı şeylerde çok hoşuna gidiyor ama bazı nokta da ulan keşke çocuk kalsaydım ya dediğin zamanda oluyor dimi 🤔😂
Ne ihtiyarı vala 18likler yanımda halt etmiş halaa bebek gibiyim hayat doluyum😎
İnan hiçte yaşlanmadım 40 tan sonra düşünürüm ahagshhd
Yok bedenen ve zihnin bende öyleyim hatta gittikçe daha şarap olayı olmaya başladı çocukluğumda sünepe bir seydim şimdi giderek daha seksi mod açılıyor gibi level atlıyorum her bir yaşta 😂😂
Ya bunu böyle parkta oturursun iki çocuk görünce ulan şunlar gibi olsak hayat umurumuzda olmazdı diye sorguladığın oldu mu dedim soru böyleydi 😒😂
Uuuu neler diyosun böyle ahahah evet yıllandıkça şarap gibi oluyoruz cidden ve seçici oluyoruz haliyle ama ben hep böyleydim😄
Ha evet onları diyorum tabiki ama maalesef geçen zamanı geri getiremiyoruz bizde önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok 😅
Senin sürekli güzel oldugunu bilmiyorum bu yaşına kadar ama ben dediğim gibi 18 yaşım ve şu an ki yaşımı karşılaştırma yapsan homosapiens bir anda milenyum çağına geçmiş gibi oluyor 😂😂
Ben pek inanmazdım o şarap olayına ama kendimde görünce gerçekten varmış dedim her sene daha seksi daha dikkat çekici oldum 😂😂
Ahahahahahha deli yaa göstersene merak ettim şimdi 😅
İşte o arada gelen boş keşkeler düşüncesi o da varmış tamam 25-26 da bir bok varmış onu öğrendim zaten hep diyordum 98 modeller bu dünyanın kahrını çekiyor hep dert sıkıntı diye yani 98 model biraz bu konuda çürük 😂
Instagram hesabımdan bakabilirsin buradan seviyem olmadığı gibi foto da atamıyorum 😂😂
Adın ne peki yaz yine silersin
Hemen bak ki engellenebilir bu hesabı verdiğim için yorum , silmeme gerek kalmamis olucak 😅
Barış akarsuya ne çok benziyosun 😄
Üç beş ünlü daha çıkıyor diğer fotoğraflara da göz atınca daha ne ki bu profilde ki 😂
Sen istek attın mı da
Hesap kapalıydı istek atmadım baktım profile ahahah
Fakeden attım ahahahah
Bak kontrol et geri çıkarırsın orjinal hesabından ne diye rahatsız oldun anlamadim ama bende seni görmüş olurdum aypp bu resmenn 😒😂😂
Benim hesabımda hiç erkek yok ahahahha
Tamam çıkardım niye kızıyosun yaa ama saçlarını kessen daha güzel olursun bence😅
Uzun saçlardan arada yırtardım gören olmazdi kimse 😌😂😂
Ama haksızlık ben görmedim ki 😒😒
Kısa saç çok farkedicektir emin ol yüzün güzel zaten
Saçlara karşı ayrı bir sevgim olduğu için daha da kestirmem çünkü suanlik bıkkınlık gelmedi saçlar için 😂
Tercih senin tabi bişey diyemem ahaha
Ben bundan memnunum bu halimden memnun olduğum için gördüğün insan bu tarzı benimsedi 😂
Ne mutlu sana seviyosan sıkıntı yok 😊
Öyle kaçmak yok konu değiştirdin resmen şimdi kendi hesabından at istek bakicam sonra çıkartırsın merak ettim 😒😂
Fotoğraflara fazla reaksiyon alamadım zaten beklenilen ovdugum kadar çıkmadım mi 😂
Ben öyle şey demedim ama ahahaha
Bende taş çıkarırım dedin merakı verdin verdin konuyu bana çevirdin seni de görmeden olmaz raconaa ters 😏😂
Yok ben gizemliyim ama olmaz ahahah
Yokk yokk olmaz şimdi ayp ama günah yazar ben böyle bir şey yapmışım karşılık olması şart , geri cikarticam hesabın da yine full kız olarak kalacak telaş yapma 😂😂
Ne önemi var ki boş ver bence bak ciddiyim inatçıyım ben yapmam ajahahha
Ben seni ikilettim mi ayp ama bu resmen olmazz, bende inadım ve gözlerim açıyor şu an görmek istiyorum merakım yüzünden gorucem bu sorun ortadan kalkacak jsxndmxmxm
Güzel değilim ben zaten merak edilecek bişey yokki ahahahah uykun gelmiş senin git uyu dayv jons yoksa karanlık denizlerde kaybolursun ahahaha
Yok gizem yapmayı sevdiğin için böyle biliyorum içeride kayıp denizlerin en değerli hazinesi var , gençlik pınarı var gorucem oraya ulasicsm ve uyumuyorum burada savaşmaya devam edicem jsnddmxmdm
Kendine yazık edersin benden demesi yerinde olsam çoktan uyumuştum bileeee
Yoo gorucem banane sen bir inatsan ben iki inat gorucemm
Göremiceksin maalesef yok dediysem ikna olmam zatenn
Sebepppp
İstemiyorum 🤷🏻♀️
Peki
Saygı duyduğun için teşekkür ederim:)
Rica ederim , altı üstü seni gorecektim bu kadar rahatsız olucagini beklemiyordum
Görmesen daha iyi diye karar verdim
Böyle bir şeye neden karar verdin
Sebebi yok
Zorlamanın bir anlamı yok demek ki sorun değil gösterme bakalım beklenen biri çıkmadım diye oldu herhalde shxbdnxk
Yok öyle olsa yüzüne iltifat etmezdim ama zaten göstericem kendimi de demedim sen yok deseydin de saygı gösterirdim emin ol
Yok tamam tamam istemiyorsun artık yine biraz yokladım olmuyor o yüzden , teşekkür ederim iltifat içinnn ayrıca
Rica ederim gerçekler bunlar
Teşekkür ederim sohbet için bu arada artık gerçekten uyumam lazım gözlerim yanıyor, kendine iyi bak görüşürüz. Yorumlara gelir gelir gidersin konuşuruz artık hsdhhsd
Rica ederim bende teşekkür ederim. Sende kendine iyi bak. Bakalım hayat hahaha
Yaşlı erkeği napayım ak genci varken
Evet yaşlısın
Yaşlı derken 50-60 demedim mkkk
Sen de yaşlısın dayı
Teşekkür ederim çocuğum bana saygı göster
Emeklime göz dikmeden burayı terket