CİNLER İLE İLGİLİ HEP AYNİ RUYAYİ GORUYORUM BU NEYE İSARET?

Cidden bilen yazssin hep aynı rüyayı goruyorum bazen haftada 2 bazen ayda 2 son 4 5 senedir bu var

Şöyle anlatayim 5 i geçmez hep onları görüyorum birisi çocukluğumda beni korkutan birisi her neyse olay şu ben bunları küçüklüğümde görüyordum ve korkuyordum beni hep korkutuyorlardi bı gün hocaya gittim annem dayanamadı hoca bana dediki korkma korktukca üstüne geliyorlar ozaman beri hep korkmamaya çalıştım. ve yendim ama son 3 4 yıldır bu sefer farklı görmeye başladım bu sefer onlar beni değilde ben onları kontrol etmeyi öğrendim gibi ne zaman görsem onları kontrol ediyorum bilmiyorum pskolojik de olabilir ama mantıklı. bir çözüm gelmiyor aklıma yani bu rüyaları niye görüyorum niye böyle şeyler görüyorum bu mesaj i da 01.12.2023 saat 03:39 da yazıyorum çünkü yine aynısını gördüm çevreme anlatmakta istemiyorum hor görürler diye tek çarem size anlatmak ne zaman bunları görsem bu 5 ini kontrol ediyorum ama bugün şöyle farklı bir şey oldu başka birisini gördüm rüyamda onu kontrol etmeye çalışırken rüyamdan uyandım ama nasıl bı uyanma ruhumun bedenime karincalasarak girdiğini hissediyorum gözümu açtım bilincini açtım ruhum karincalaniyordu yani kısaca o 4 5 kişiyi hep görüyorum ama başka birisini görünce korkuyorum korkmak değilde bilmediğim için tanımadığım için korkuyorum bilmiyorum çok garip bir duygu ne korkuyorum ne korkmuyorum ne görüyorum ne görmüyorum ne hissediyorum ne hissetmiyorum mantıklı bı cevap verirseniz sevinirim 🙏🙏🙏🙏

CİNLER İLE İLGİLİ HEP AYNİ RUYAYİ GORUYORUM BU NEYE İSARET?