Selams
ağa, kanka, reis, lan demeyeceksem ne diyecem karşı cins arkadaşıma ben :D

Selams
ağa, kanka, reis, lan demeyeceksem ne diyecem karşı cins arkadaşıma ben :D

Sinirli bir şekilde hitap etmek sinirli öfkeli hareket etmek beni de çok delirtiyor ama ben yine huzurlu oluşumu bozmuyorum
Kraliçe özür dilerim 🥺
Dileme özür falan
Sana ağır konuşmayayım iyisimi
Bu hitap olayı bende kişiye bağlıymış yıllar sonra bunu farkettim. Hitap önemli değil hitabı eden önemliymiş. Her hitap herkesin ağzına yakışmıyo. Nefret ettiğim hitabı sevdiğim edince nasıl yakışıyo ağzına nasıl tatlı oluyo ama başkasında nefretlik oluveriyo. Yavrum mesela tam öyle bir hitap şekli sinir olurdum ama sevdiğim diyince sen ne güzel yavrum dedin öyle diye ağzına vurasım geldi akakskskdkdkxkdkdkd kızlar arasındaysa bacım var onun hiç bir türlü gideri yok bana bacım diye hitap edenle ilişkimi keserim o derece ajajskskdkdkldlflflfşfşfşflfl
Evet bak bu doğru. Hitap şekli hiç farketmiyor eğer sevdiğin birinden gelince 😅 o zaman ayar olmuyorsun
Teşekkürleer 🌸🌸
Rica ederim 🌸
İsmi ile hitap etmek bu kadar mı zor yani illa bir hitap şekli mi olması gerekiyor ya da bir lakap mı takmanız gerekiyor en sinir olduğum şey canım de ne bileyim ismiyle hitap et şart mı bir lakap takmak yani en sinir olduğum şey hatta bana lakap takan farklı hitaplarda bulunan insanlardan direkt uzaklaşıyorum değil onlarla kanka olmak misal atıyorum şahsın adı ahmet'tir ahmetciğim de ne var yani benim görüşüm yani saçmalığın daniskası ben anlamıyorum şimdiki gençleri zaten 20'li yaşlardaki gençler şu anda bir tuhaf her şeyleri tuhaf
tamam kral sakin oll 😄
Kral sensin 😡
😄 neden isminizi değilde prenses diye yazdınız hayır yani ben anlamıyorum bu kadar mı zor isim yazmakk. yerine başka terim kullanmak neden? çok sinirbozucu gerçektenn😅
Ünlü biriyim ben tanınmak istemiyorum
Kız arkadaşımın bana aşkım demesi kadar nefret ettiğim bişey yok. Lan ben niye senin aşkın olayım git sevgilinin aşkı ol 😂
Bunu ben de sevmiyorum 🙄 ama bir şey diyemiyorsun çünkü arkadaşın djsjs
Cevap
75Cevap
Beni sinirlendiren hitap şekli pek yok aslında kimin söylediği daha çok ilgili.. mesela reis ya da birader gibi hitapları ben hiç sevmem.. ya da paşa denmesini de sevmem. veya aşko kuşko gibi erko yetooo gibi kelimeyi uzatılan hitapları da sevmem.. ha sevdiğim değer verdiğim insanlar tabi ki de bunu diyebilir.. ama sevmediğim kişiler diyince pek hoşuma gitmezler..
Kanka lafını çok sevmem ama sinirde olmam. Başka böyle spesifik aklıma gelmedi hee dur şey var kardeşim lafını da sevmem herkesin demesi saçma geliyor.
Karşiiim :D çok samimi bence
Özel bir hitap şekli mi :D
Söylenme hdjd
😏 hey o benim
Uuu pis özenti djdj 😃
Oradaki pis lafın gelişi 😅
Hayır öyleydi zaten şimdi olmadı 🙄
Kızım ve canım..
Sadece bi kişi kızım dediğin de büyük tepkiler yemedi. Ona kıyamıyordum ama dişlerimi sıkarken pitbulla yarışır basınç yapıyordum 😬
İsmimin eksik kısaltılmış söylenmesi beni sinir eder. Onun dışında gülüm denmesinden haz etmiyorum...
Kanka denmesi çok sinirimi bozuyor.
Bacım kelimesini hiç sevmem bana dokunuyor nedense
Emir hitaplarını sevmem🫵
Hafız çok komik hastasıyız dede aklıma geliyor 👨🦲
Kanzi çok komik😆
Bir de onaylanmaya çalışmayı sevmem ak bunu en çok kızlar yapıyor. Birde kızların üşüme muhabbeti sinir bozucu, üşüdüm yok, sıkıldım. Çok boş ve sinir bozucu🤜🤛
Üşüdüğümüzü söylemeyekk mi
Ama demek ki ilk söylenende anlamıyorsunuz 😅
Haklıyımdır 😅🤝
Reis.
Hacı.
Bacım (bacı gözüyle bakabilir ama yine de bacım demesine gerek yok, ben art niyetli değilim zaten öyle düşünmem. Demek ki kendisi art niyetli ki herkesi öyle zannedip bacım diye belirtmek durumunda hissediyor kendini. Eda hanım dese çok daha iyi mesela).
Kuzum.
Aşko, kocişko, kocako, hitaramako , hattori hanzo, erko, şako...
O bile biten tüm hitap şekilleri + kanka. :D Kankayı iki cinsten biri söylese de sinir olurum.
Hattori hanzo djdjsk
Güzelim hitabını oldu bitti sevmem.
Bana çok rahatsız edici geliyor.
Minnoş ponçik aşko kuşko. Kedi seviyorlar sanki mk
Küfür ediyo 🫢
Sen minnoş hdjska
Sen aşko kuşko heejaj
Henüz etmedim :D Karadayı
Evet 😬
Düşünme :D çirkefleşmek gerekebiliyor bazen hddj
Kimine göre öyle, kimine göre değil diyelim 😅
Eyvallah 🤨📿
O samimiyette olmadığım herkes için canım, hayatım, yavrum, kanka, baybi, lan bilmem ne
Baybiiii 😂
Bazıları diyor ya bide baybisu diyorlar o ne be 😂😂
djfdj Allahım ne kadar içten, ne kadar samimi 😃
Alıp öldürüp kalbime gömesim geliyor o kadar samimi 😂😂
O zaman sana baybisu diyem :D gayrı öldür kalbine göm emi djsks
Swn gençsin beybisu 😄
Benden ufak bebelerin kardeşim demesi , yeni tanıştığım kişilerin kanka demesi
Aa sana apaçi demeleri lazım 😃
Onlarda o göz var ama o gö7 yok be sosyetik inat 😂
Aa ben diyorum ama 🥹
Senin samimiyetine inanıyorum kız hem sosyetik inatsın sen illa demen lazım 😂
He volla 😅 sağ ol var ol
Tamam şımarma 😂
Şımaramam zaten şımarığım 😃
Bu arada ben manitama da aga reis lan derim iliskinin tuzu biberi gdjsgdkgakdgak
Lan denmez mi ya :D
Herkesin diline düşen ne varsa soğuyorum anında. Bir ara kanka popülerdi şimdi yine ortaya çıktı soğudum mesela. Biri kanka dediği an "şey onu demesen" diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi
cano bi tüylerimi ürpertiyo tilt oluyorum o ne öyle tabi kanks reisde dahil ama en çok cano
Bu bendeki aşk değil cano cano :D şarkısı bile var
kız allah aşkına o ne öyle biri gelip naber cano ya falan dediğini düşünsene aman aman neyse düşünme bu kötülüğü sana yapamam 😂
Yapma bana kötülükse :D
Müessesesimiz (sevgili ve flört levelleri hariç) her türlü hitaba karşı açıktır 😃 dileyen dilediğini desin. Ancak kilitleri açılmamış leveller içinde hitap şekillerini kullanan olursa cız yaparız ona göre. Anlayış için tenk şffşsnkdkd
Aşko, yavrum tatlım, kuzum gibi kelimeler çok itici😏
Tatlım çok şey ama ya :D severim onu ben
Olabilir valla ben sevmiyorum☺️
O da olabilir 😅
Olsun bakalım tatlım☺️💙
☺️♥️
Ayy bitane ex soytarı diyodu bana bitwneside odunn oda odun bukuciymus😿
Soytarı mı 😃 vay hadsiz
Reis, hafız, hacıt gibi şeyler dude. Varoşluk kokan her şeye alerjim var.
Aaa hacıt mı :D severiz dude
Ha bu aralar erko falan var direkt şamarlık
Erko’da bir şey yok, çok cici bence
Tamam canısı jfjdj
İbrahim Erkal mı dinliyorsun 😃
Playlistimin vazgeçilmezi dude ne sandın
Taze taze dinle
Yok ben biraz bekletip öyle dinlemeyi tercih ediyorum dude kgkf
Korkunç bir espiri djdk
seni takibe alıp inadına her soruna gelecektim de vazgeçtim jdjdjd
İnat işlerin sonu kötüdür
O yüzden vazgeçtim işte jfdk
Yürü git burdan da :D
Bi dakka ya ciddi misin sen?
Bir “dakika” o, çok ciddiyim 🤨
Koçum, aslanım, kap gel hadi... Kimisi ıslık çalar falan baksana bi... Bana gelmiyor böyle şeyler. Dayı diyor hödük. Dayına dayıyım. Üslup önemli yoksa kendin yaparsın 😂
Ne gerek var farklı bir hitap şekline adımız var işte 😂 illa bir şey bulmamız gerekiyorsa onu da buluruz canım nedir yani. Ama beni sinirlendiren yok sanırım böyle şeylere çok takılmam.
Bana canım diyenler benimle bir iliski kurma konusunda 10-0 geriden başliyor. Bana lan de knk de ya da şşş diye çagir bana canım demenden daha çok sinir etmez.
Kanka lafına ayar olurum. Adama soruyorun kanka ne demek? Diyor kan kardeşi falan. Ulan bismillah ilk defa gördün beni niye kanka diyosun o zaman zırto. Hiç sevmem böyle samimiyetsiz lafları.
"buyur kardeş " derim "hayirdir lan" derim "* seni" derim yani daha cok sey derim de Şu an yazmaya üşendim
Oğlum, lan gibi kelimeler sevmem o an ki ruh haline göre değişir ben bir çok şeyi sevmeyebilirim.☺
Birbirilerinin aşkı olması imkânsız olanların mesela kadınların birbirilerine “aşkım” demeleri hoşuma gitmiyor.
Ne söylendiği kadar kimin söylediği önemli. Herkes yerini ve haddini bilerek konuşmalı birbiriyle.
Kanka hitabını hiç beğenmiyorum.
Tatlım sevmiyorum
Denizimmm 😃
Bebeğimm
🫠
Bu kişiyle olan samimiyetime bağlıdır ama birisi bana ciddi anlamda boş yapıyorsun veya saçmalıyorsun derse buna sinirlenirim...
Hişt baksana diye başlayan cümleler, Adam gibi bakarmisin de lan baksana ne? Öyle diyenlere dik dik bakıp cevap vermem.
Karşı cinse ismiyle hitap ederim fakat " kuzum " kelimesi bir dk müsait bir yerde kusabilir miyim beni benden alıyor da
Hitap muhataba bicilen kiymettir. Argo ve asiri samimiyet gerektiren hitaplar yerine daha saygi ifade eden ozel hitaplari severim.
Samimi olmadığım, yeni tanıştığım kişilerin bana direk, aşko, karşim, bilader gibi şeyler demesinden rahatsız oluyorum
Rendice etmediği sürece problem yok. Bazı gevşekler ağızlarını tutamıyorlar nerde ne konuşmasını bilmeli insan ☺️
Özellikle emreder vârî hitap şekli beni ifrit eder😡
Hitaplardan etkilenmiyorum fakat manipülatif tavırlar beni bir anda canavara dönüştürür.
Hacı kanka reis moruk ciciş bücüş müdür kral ismim var benim ama beceremiyor bazıları :)
Samimiyetimin olmadığı herhangi birinden gelen her hitap şekli sinirlendirir.
Sevmediğim birinden her hitap rahatsız eder, sevdiğim kişilerden yana sıkıntı yok
bu aralar dürrük moda,
düdüklenenlere diyorlarda
Çocuk şş baksana sana diyorum bu kelimeye acayip sinir olurum
Yani açıkçası O anki duruma ve davranışa göre değişir şu anda kesin şu var bu var demek yanlış olur
sevmediğim insanlar reis bile dese hiç sevmem
Böyle ağzını büzüp ince ince konuşan kadınlaRa sinir oluyorum
Şu, bu, bunu, diye bana seslendiler mi sinir oluyorum
"Yavrum" kelimesinden nefret ediyorum.
Ya karşıdaki senden hoslaniyorsa napacaksin ne olur ne olmaz dememek lazim bence
Paşam, kankeita, koçum gibi eksantrik laflar 🤦🏻♂️
Beni sinirlendiren hitap şekli olmadı ama ben genelde kadın erkek len derim
Allahtan bu hitaplardan herhangi birisini kullanan biriyle arkadaş olmadım.
hanımefendi bana çok itici geliyor yaaa 😂 Bi ara biri durmadan Hanım diyordu çok komik 😂
Oha evet bu kinayeli bence :D
Hitap degilde samimi arkadaslarin dedigim birseyi begrnmeyip bana “maaal” oyle mi olur gibi cumleler kurmasi hosuma gitmiyor
Tehditkar konuşulması anında tepki cermeme neden oluyor
Yeni, trend (sözüm ona), genellikle z kuşağınca kullanılan kelimlerin çoğu. Ama hepsi değil (görüyorsunuz dimi artık neleri açıklamak zorunda kalıyoruz.)
Aşkım sıfatına çok bozuluyorum
Eşim eşe dosta, iş arkadaşlarına hatta sokaktaki köpeğe bile aşkım diyor
Çok sinir bozucu
Tabi banada aşkım diyor o daha gıcık edici
bro, hadi ordan git, ne diyon ya / gibi konuşan insanlar arkadaşım olamıyor zaten.
Ne kadar samimi olursak olalım herkesin bir sınırı vardır, kimse o samimiyetin ilerisine geçemez.
Langırt konusmalar
Langırt nasıl konuşur diye düşünmekteydim djjs
Ne öttürüp durun bizim ollan.
😃 Egeli misin
Anatolia lıyım
Sus be xjsk
Tamam 😃
Ben herşeye tamamım daha çok kaba ve argolu hitaplari daha çok seviyorum ya da komik olanları naber yarrr... Gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?