İsmimin kısaltılmış halini kullanır yakınlarım, bununla bir sorunum yok fakat samimiyetsiz canım cicim tarzı şeylerden hoşlanmıyorum. Hayatımda özel anlamda biri yoksa eğer sadece ismimle hitap etsin diğerleri.
Samimi olduğum insanların (Bebeğim) kelimesi dışında başka kelime kullanmaları genellikle rahatsız ediyor beni. bebeğim bile değil genellikle (Babe) normal geliyor bana. Ama samimi olmadıklarım cidden adım dışında bir kelime kullanmamalı çok itici geliyor ve rahatsız ediyor.
İsmimden başka hitap şeklinden hoşlanmam. Hoşlanmadığımı da samimiyet derecem ne olursa olsun bu gaflete düşen kişiye açık, net ve anlaşılır bir biçimde belirtirim.
Daha çok sayarım. Bir hocam kullanırım bir de abi, abi de babadan alışkanlık kaldı, ondan da kurtulmam lazım abi kelimesini hitap için kullanınca millet kıçı başı dağıtıyor, sonunda biri elimde kalacak.
Benim bir adım var. Adım varken başka işim ya da hitap şekli kullanılması aşırı sinirimi bozuyor. Detayda bahsettigin hitap şekillerini hiç sevmem hatta nefret ederim. "Abi, bro, kardeşim" gibi hitap şekillerini de hiç sevmem.
Bir erkeğin bana kız diye hitap etmesi 🙄 hem cinsim etse samimiyetten derim de erkek edince fazla itici oluyor. Yavrum, gülüm tarzındaki hitaplar da oldukça itici tabii ki.
Iki ismim var ikincisi çok kısa tek isim bile sayılabilir aslında. İlk ismimin tek başına söylenmesinden hoşlanmıyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece 2-3 yaş küçük kisilerin abla diye hitap etmesini sevmem Yolda yürürken arkamda yürüyen 3-4 kisilik erkek grubu arasında "oglum o karı ney la, tas gibi" tarzı cümleler duyuyorum🙄🙄
Bir kız arkadaşımın veya akraba teyzelerin Aşkım demesin den hoşlanmıyorum ay canım var bir de tatlım kanka caney la bebe var bir de ay yazarken bile uyuz oldum 😒
Moruk ve peder kelimeleri itici geliyor bana. Karşımdakine duyduğum o özenle örmüş olduğum saygı perdesini gelip yırtıyor sanki. Sonra soğuyup ilişkiyi kesiyorum zaten.