Bu Psikolojik baskı mı?

Merhaba arkadaşlar ben komple babamın aynısıyım (6 yıl once vefat etti) yüz olarak huy olarak yaklasık 5 yıldır da annem sürekli bana psikolojisi bozuk anormal şizofrenmişim gibi davranıyor babana benziyorsun diyor ( babam yaşlandıkça kafası uçmuştu şizofrene baglamıştı bizi ödürmeye kalkıştı ama yolda kendisi öldü ) ama benim bir sorunum yok ne yapsam onun gözünde şizofren oluyorum bazen sırf böyle yaptıgı icin öyleymişim gibi davranıyorum hatta bazen onları korkutacak garip davranışlarım da var kabul ne desem bana "aynı baban gibisin varya oda böyle kendi kendine konuşurdu şizofren gibi davranırdı oda aynı pçti sende öylesin " diyor sinirlendigimde hatta sinirlenmedigimde bile sürekli öldürmekten kesip biçmekten bahsettigim icin bunu yapıyor diye düşünüyorum sinir olduğum bir nokta da şu madem deli oldugumu düşünüyorsun neden psikiyatriste göndermiyorsun? bunu sordugumda ise bana " niye sen psikopatmısın sende sorun mu var canım canım konuşma" diyor ve artık bende bir rahatsızlık mı var yoksa ben normalim de Allah ben bunları cekeyim diye npc olarak mı bu aileyi bana vermiş anlayamıyorum
Bu Psikolojik baskı mı?