Hangi duygular sizi nefes alamaz hale getirir..
Mesela ben güldüğüm anlardan ve insanlardan pişman olmak bu duygu bana nefes aldırmaz.
Mesela ben güldüğüm anlardan ve insanlardan pişman olmak bu duygu bana nefes aldırmaz.
Artık hepsini aştık diyebilirim yani yüksek oranda kontrolünü sağlayabiliyorum.
Olgunlaşarak
Amen
Sadece ufak bir espriydi yoksa hristiyanlıkta geçer
Anladım genç bayan.
Sağlıcakla 🖐️🖐️
Bugünlerde ihanet duygusu nefes aldırmyo bana, ihanetin yükü altında ezilip gidyorum
Cevap
6Cevap
yalnızlık duygum çünkü benim elimde değil
😿tek değilsin
Değer veriyorsun, değerli olduğunu sanıyorsun, ama onun umrunda değilsindir. Barış Lonely gibi yalnız takılıcam valla en iyisi ya
Evet dün akşama kadar biriyle konuşuyordum, bi fark ettim ki sadece ben konuşuyorum. Değer verip karşılığını alamayınca sildiğim geçmişi yaşadığımı fark ettim. En güzeli yalnız kalmak gerçekten söylüyorum. Görüldü atan, mesaja geç cevap verenlerden falan olmaz buluşsanız da gönülden yüzünüze bakmazlar.
Maalesef. Özellikle geceleri yalnız kalınca. Bakalım alışmaya çalışıyorum, doğru birini buldum sandım ama yok abi dünya üzerinde doğru insan.
Ben çok değer verdiğim için yanlışım bunu çok iyi biliyorum.
Aynı şeyleri yaşadın mı?
Hadi ya... Yanlış anlamazsan dertleşmek ister misin? T attım
@efsun26 iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir şey sordum kaldırıldı. ilk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper diye bişey varmış yetmiyormuş
Güvenmek maalesef
Sende mi aynısın
Heskes gibi degilz işte keşke olsak
Bir farklıyız bu konuda
Yok onlarınki sıkıntıdan değil boş ver
Çok düşünme isteğimi aşamıyorum.
Merhamet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?